Utkast: Var ett ...

Var ett tag sen jag skrev nu blir bara att jag tittar in på datorn lite snabbt nu så att jag inte hinner skriva någonting men nu har jag gått om tid! Marcus är ute och skruvar och jag ligger i hans säng och nördar mig framför datorn har inget bättre för mig. Kan berätta om vår lilla mini semester vi var ute på förra veckan.
I Tisdags bar det av till Gävle vis 10.00 2 timmar senare än vad vi hade tänkt eftersom mamma och pappa försov sig. vi gick på Furuvik halva dagen såg en massa söta och fula djur. Sen vart det tivoli vart inga karuseler tyckte att det var för dyrt! Men en massa spel vart det istället. Jag och Marcus vann juh såklart ingenting men mamma hade en riktig tur dag och vann en stor toblerone och en stor marabou (eller hur det stavas), på samma nummer till och med! Sen när vi tröttnat åkte vi vidare till hotellet som mamma bokat kvällen innan var egentligen meningen att vi bara skulle åka över dagen. Vi checkade in och sen gick vi ut på stan lite och kikade sen vart det tillbaka till hoteller för att titta på tv och sova. Nästa dag drog jag och mamma ut på stan direkt efter frukost och shoppade slut på mina pengar. Vi gick omkring på stan lite sen träffade vi pojkarna Marcus och pappa var sjuk stakarna. Mamma och pappa villa vidare till Stockholm för Lasse Stefans var på Gröna Lund. Dom gick och grubblade hela dagen typ. Jag och mamma hade sett ett erbjudande erbjudanden på endel hotell i Stockholm till slut gick dom in dit, men då fanns det inga hotell kvar, är det inte typiskt när man väl bestämt sig!? Men till sist kom vi övens om att vi skulle ta en chansning så vi drog till Stockholm utan säkert hotell var lite spännanden. Men vi fick tag på ett. När vi checkat in där var det bara att försöka hitta pendel tåget in till stan och sen buss därifrån till Grönan sån tur va så fick vi hjälp  av en man när vi hade hoppat av tåget han måste ha tyckt att vi såg vilsna ut, haha. Grönan vart det såg Lasse stefanz gick runt och kikade lite. Tråkigt nog var Marcus inge pigg så det vart inge karusell åkning eller något sånt. Men vi gick bara omkring och myste. Sen vart det buss och pendeltåg tillbaka igen. Nästa dag var det meningen att vi skulle gå på stan men Marcus var så dålig så vi åkte hemmåt istället. Efter vägen lurade mamma och pappa oss att vi skulle åka till Gävle och släppa av mamma för hon och en kompis skulle gå på Lasse Stefanz i furuvik. Jag, Marcus och Stoffe gick juh såklart på det. Marcus hade börjat blivit piggare efter vägen. När vi var framme så hamnade vi på valbo då hade dom fått något ryck att vi skulle åka dit och shoppa lite mer haha. Vart en lite galen resa men skönt att komma iväg!

Nu har vi varit i Leksboda i 3-4 dagar varit rätt skönt men nu börjar jag bli uttråkad! Vill till Rättvik och vara med någon kompis så blir nog att åka hem till Rättvik imorgon :)

Lite bilder ifrån resan :

Aporna :)

Stoffe och Marcus :)<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0