Jag har gjort någonting jag aldrig gjort förut!..

.... Jag har gett 1 kr till Haiti! Visst är jag generös ;) haha. var inne på gina och gjorde impulsköp för första gången testa den inte ens! 
Nu ska jag betätta hur den här dagen såg ut, den blev ganska sjuk! 
Jag slutade min dag 14.50, satte mig nere i green room för att vänta på att Jozze skulle sluta för dagen. Vi tog bussen ifrån Leksand 16.15 kom till Borlänge 17.30. När vi sitter på bussen tänkte vi titta lite buss tider hem, gick det några? Neej! Gick bara precis när vi kommit fram och nästa buss gick 21.25. Det gick ett tåg 20.12 men det var ett SJ tåg svin dyrt! Så vi beslutade oss för att ta 18.20 tåget hem. När vi kom till kupolen delade vi på oss och sprang till våra ställen. Jozze hann först så hon sprang och besätllde en pizza till oss, mums! Vi var så sjukt stressade och svin hungriga! Men vi hann äta pizzan någorlunda.

När vi gick därifrån tittade jag bara in på Gina och där såg jag tröjan jag fick något ryck och köpte en bara sådär. När vi sitter på tåget säger Jozze " Tog du rätt storlek nu då?" Jag tittade självsäkert och då såg jag att det var storlek "S". Jag kom hem och testade den men tyckte inte inte att den satt något fint på mig, så imorgon jag se om Jozze vill ha den. Annars får jag åka tillbaka med den efter skolan på Torsdag. 

På tåget påvägen hem hade lamporna över mig och jozze disco ljus, dom blinade typ hela tiden. Av någon skulle vi göra gime fiver, eller hur det stavas xD Jozze råkade vaara lite snabb så hennes finger slog i min arm och ett funger vart jätte uppsvullet xD

Vilken dag länge sen jag skrattade så mycket! Tack så mycket gumman för den snabba åktur till Borlänge ;) Haha.

Puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0