En vecka i skolan!

Jaa, nu har man gått i skolan en vecka! Ganska så skönt men lite tråkigt är det allt ;) Just nu sitter jag i skolan och väntar på min buss som går om en timme redan settat och väntat här i 30 minuter.. Så kommer det att blir för min del Torsdag, Fredag varje vecka, längtar tills jag tagit körkortet så att jag kan åka bil dom dagarna..
Min kära lillebror fyllde 14 år i Onsdags så vi har varit där i 2 kvällar nu för lite kalas, det har varit trevligt skönt att vara hemma där lite mer också ;)
Ikväll blir det att göra min super goda soppa till middag funderar även på att baka bröd till om jag orkar.. Och imorgon bitti/förmiddag drar jag bror och Marcus till Borlänge och ska fixa lite saker, ska bli riktigt skojj! Sen på kvällen blir det hem till mamma och laga middag och ta några goda drinkar ska bli mysigt!
Det var en liten uppdatering i alla fall..

Puss&kram

Båttripp!

Klockan är 07.01 jag var uppe 06.30, Marcus klev upp då i stort sett tänkte attg det var lika bra att kliva upp då så att jag hann lata mig lite extra ;) Idag drar vi kryssning, familjen + Jozze sjukt roligt! :D Sitter och laddar med radio kanalen 107.5 sjukt bra musik! Ska försöka ta mig in i duschen nnågon gång måste erkänna att det var väldigt svårt idag.. Men det knns som om det här kommer bli riktigt bra! Fick en idé om att jag kan ta med mig sänka skepp s vi har någonting för oss på bussen ;) Haha. Ser ut att bli ett riktigt toppen väder idag, längtar tills vi är framme i stockholm d kan man springa där och glassa lite ;)
Neej NU dags för en dusch!

Puss&kram

Fredagsmyys!

Nu ska jag lägga mig i soffan med mina popcorn och glo på despret hosewives, och vänta tills älsklingen kommer hem och då blir det en skööön dusch!

CCW slut!

Just nu känns det sjukt skönt att ccw är slut! Äntligen får man komma tillbaka till vardagen, annars har man kommit hem ifrån jobbet med stup fulla personer här, Haha! Igår vart det utgång för dom andra men jag låg hemma och tittade på despret housewives, sjukt skönt fast jag hann inte ens titta på 2 avsnitt innnan jag somade en aning död ;) Idag blir det nog bara att ta det lugnt, dom andra är väl hyfsat bakis, men Ida och Rickard ska väl åka hemåt kommer bli ganska så tomt här men ändå lite skönt! ;)

Puss&kram

PAAARTY!

Jagvet att jag uppdaterar väldigt dåligt men jag har inte så mycket att skriva jobbar och är hemma för det mesta! Men nu har jag varit ledig i 2 underbara dagar! I söndags efter jag slutat lurade jag Jozze att komma ner till mig för att man måste juh fira att man är ledig 2 dagar liksom ;) Jozze var lite seg och trött hon tänkte på att hon skulle upp och jobba nästa dag, men efter ett tag vräkte hon ur sig : Va faan det är juh bara classic en gång om året! :) Så vi drog ut och festade loss! Och ikväll kommer det att blir dubbelt så värre!! :D Jag sitter på mitt gamla rum (brors rum nu) och dricker en super god drink och lyssnar på super bra musik! :D
Igår var jag, Rickard och älsklingen på dalhalla på The Baseballs det var så sjukt bra, det går verkligen inte att beskriva känslan ni som inte var där missade verkligen något!! Fullsatt fr första gången i år + att det var kanon bra väder! :D
Imorgon blir det jobb 14-stängning sen är det bara att hinka i sig lite och sen dra till parken med Mathilda och hennes pappa ska bli sjukt kul! :D

Nu orkar jag inte skriva mer för idag ;)
Pusss&kram

RSS 2.0