.

Helt tom, och tårarna bara rinner..
Vill ha Fredag eftermiddag nu!

Onsdag..

Idag höll taket på lyftat för att jag var så förbanad!! Tror nästan aldrig jag har varit så arg någon gång, men aldrig någon vän som betet sig så mot mig heller så! Jag tar fan ingen skit längre orkar inte med det längre!

Efter skolan kom Marcus och hämtade mig, Jozze, Anna och Annie (stavning). Vi åkte till Rättvik och fikade myys! :) Strax ska jag och älsklingen ut och gå :)

Puss&kram


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en dag i Djurås! :) Var inte så farligt som jag hade förväntat mig! Teatern var skit bra vissa stunder så man var helt fast men endel stunder höll man också på somna men tiden gick faktiskt ganska fort :) När det var slut så gick jag och Nicole till konsum och köpte glass, mums! Köpte den nya Ben&Jerrys glassen, den får 3 av 5 utav mig chokladen utan på var skit gott men det som var innanför vaniljen smakade jätte konstigt så jag klarade inte av att äta upp den.. När jag kom tillbaka till Rättvik gick jag in på turistbyrån för att ta lite bilder att sätta in i rapporten :) Såklart så kommer dom på att jag måste ha en bild på mig själv där inne också, haha! Men det var super trevligt att träffa dom igen dom är super goa! :)

Ditt hjärta som stod för att
du var en av mina bästa
vänner är nu borttaget..

Jag på turistbyrån!

 



Tårtan jag fick på fricks :)


Måndag!

Var uppe i tid med älskling idag så att jag kunde duscha med honom :) Idag är det Måndag och idag börjar allvaret igen, fast just idag är det teater i djurås som håller på i 2-3 timmar jobbigt :S Menmen jag överlever har juh Nicole som jag inte umgåts med på flera veckor :D Sen imorgon har vi solidaritetsdag (stavning) då ska jag vara hemma och städa :) Sen måste jag göra klart berätelsen och rapporten , blää orkar inte med läxor!
Nu måste jag göra mig i ordnning så att jag hinner klart tills tåget går!

Puss&kram

Mums!

Tårta, mumsfilababa! :)

:D

Sista dagen på APUn idag, varit lite snurrig måste jag säga! Men sommarjobb har jag fått och lite extra arbete på helgerna känns riktigt bra! :D och en riktigt fin och god tårta fick jag med mig hem också som det stod "bra jobbat Jenny" så gulligt ska lägga ut en bild på den sen :) Nu har älskling åkt till Tyskland och jag sitter och tittar på talang, imorgon blir det kupolen blir att vara uppe med tuppen imorgon bitti ;)

puss&kram

Fredag!

Då var det Fredag igen vad sjukt fort det går! Idag är det sista praktik dagen på fricks, känns faktiskt jätte konstigt :( Men får se till att göra det till en bra dag! Jobbar 10-16 idag. Idag åker älsklingen till Tyskland igen så för min del blir det nog bara att ta det lugnt! Imorgon blir det kupolen med mamma och bror! :)
Nej nu ska jag göra mig i ordning..

Puss&kram

Hemma idag igen!

Sitter i soffan och tråkar precis tittat på step up 2 och ätit lite lunch som idag fick bestå av spaghetti riktigt gott faktiskt! Vart sjuk igår när jag var på fricks eller var nog till och med innan för jag sov typ max 2 timmar på natten där. Sen började jag 6.30 men klockan 8 blev jag hemskickad för jag var inge pigg alls hade jätte ont i halsen och svettades som tusan! Så Marcus fick komma och hämtade mig, vi åkte hem och la oss i sängen menans han log framför datorn så sov jag, skönt! Ringde till Gunilla imorse för jag skulle ha jobbat kväll idag, och tyckte att jag skulle vara hemma en dag till så då vart det så. Imorgon är det sista dagen, känns konstigt juh :( På Måndag ska man tillbaka till skolan har faktiskt ingen lust med det längre ärligt talat! För mycket tjafs nu, men jag har mina underbara tjejer <3
Hoppas på sommar jobb också hon frågade mig idag om jag fortfarande är intresserad klart jag är! :)
Nu ska jag glo på lite mer tv och vänta på att älsklingen ska komma hem! :)

Puss&kram


Ge upp!

Den som håller på komenterar på min blogg hela tiden anonymt kan fan stå för vem den är!! Ofta jag skulle tro på något sånt när ni inte ens vågra skriva vem ni är.. Lite omoget måste jag säga!
JAG ÄLSKAR MARCUS OCH HAN ÄLSKAR MIG SÅ GE UPP BARA!


...

Lesslessless..

Påsk!

Ursäkta min dåliga uppdatering igen, men har inte så mycket intressant att skriva ;) Igår började jag och Marcus städa mitt rum hann nästan klart bara damsugning och bädda om sängen som är kvar! Vi var uppe i tid för en gångs skull så lite senare på förmiddagen eller vad man ska säga så åkte vi upp till ljugaren för att titta på några släktingars hus men det var ingen som skottat upp gången, så då åkte vi vidare till springkällaren där det typ vart snöbollskrig och jag lyckades så klart sätta mig på rumpan xD Sen åkte vi vidare upp till min morbror och hans familj som har en sommarstuga här bor annars i stockholm :) På kvällen vart det att ta någon öl och lyssna på bioljudet som jag fått in på mitt rum, kanske grym bas för att vara på mitt rum ;)
Ikväll blir det fest hos Ellen för att hon fyller år, Grattis Ellen! :D  Men innan det blir det att åka till Tina och käka påskmiddag och sen hämta Nicole sen blir det förfest för vår del! :D

Nu ska jag gå och rappa på pojkarna med hjulbyte så att jag och Marcus kan duscha någon gång! :) <3
Pss&kram

RSS 2.0