Midsommar!

Har jobbat idag fullt ös, och nu är jag hemma och tar några groggar med massa trevligt folk..
Usäkta mig men viss människor är som 2 personer..

BYEBYE puss&kram!

jobb börjar!

Idag blir det första jobb dagen efter schemat nu när jag väl ska få jobba känner jag inte alls för det, menmen.. Jag börjar klockan 13 till stängning vi stänger 20.00 nu, har börjat med sommar öppet! Jag skippar at ligga ute och sola idag, har så lätt för att få ont i huvudet då för att jag dricker så dåligt och det är inge vidare när man ska jobba..
Jag skulle vara duktig och lägga ut lite bilder idag ifrån stundentveckan men då hittade jag inte sladden, SUCK.. Men den kommer väl från för eller senare ;D

Puss&kram

Onsdag!

Jag är så grymt dålig på att uppdatera bloggen, men jag har typ ingenting att skriva känns det som ;) Det är sommarlov jag har inte hoppat på scheat än (gör imorgon) så det blir att sova till 10-11 varje morgon sen om det är fint väder lägga sig i solstolen ;) Men i Måndags var jag med Mathilda hela dagen grymt roligt har saknat tiderna med henne grymt mycket! Igår var jag, mamma och pappa till Mora och jag körde, körde vid röljusen för första gången skit stolt! :D Idag ska jag och älsklingen städa rummet innan midsommar orkar inte själv gjort det alla gånger nu på senaste tid, det är mycket roligare när någon hjälper till! :)   Nu har jag inte mycket mer att skriva!

Puss&kram


Sol!:D

Sitter och poppar super bra musik! Känner mig på riktigt bra humör idag faktiskt! Ska snart ner och platta till håret och sedan sätta mig på cykeln för att ner och möta en EFTERLÄNGTAD Mathilda!! :D Vi ska köpa oss en sallad och sätta oss på straden och bara glassa underbart! Nu vart jag jätte uppspelt ;) Haha
Men jag skriver sen ;)

Puss&kram

Hallå!

Länge sen jag uppdaterade nu har inte tid just nu heller det får bli senare. JAG HATAR VÄDRET JAG VILL HA SOL!!! Nu ska jag dra ner på samhälle köpa frimärke posta ett brev och sen möta Nicole för en fika!
Ha det så bra PUSS&KRAM!

God natt!

Nu går jag ner och lägger mig bredvid min prins och sover! <3
NattiNatti!

Vad gjorde jag för fel?..

Sommarlov

Idag var det skolavslutning och jag missade den.. Jag hade fått information om att den ska vara 11.00 men när jag siter på bussen och typ kommit halvvägs så smsar jag Filippa och då säger hon att det börjar klockan 10.00. Vad less jag blev jag villa v erkligen dit eftersom jag inte var där förra året heller. Så då var det bara att sätta sig och vänta på tåget som gick hem igen. Dagen började inte direkt bra jag gick upp 2 timmar innan för att göra mig i ordning villa vara lite extra fin men det kom inte till någon nytta.. Nej nu ska jag lägga mig och vila lite super tött!

Puss&Kram

<3

Idag har jag och världens bästa Marcus varit tillsammans i 2 år och 1 månad, tiden går så sjukt snabbt!
Jag älskar dig mest <3 <3


Party!

Precis varit och käkat pizza med Jozze!
Ikväll blir det fest på hälsingland/strande NI MÅSTE KOMMA! :D

Tisdag kväll

Ajdå såg att förra inlägget vart lite knasigt menme :) Jag har precis kommit hem efter att ha varit på balen och kikat lite med Jozzes föreldrar det var riktigt roligt att se, alla var så sjukt fina! Ska lägga upp lite bilde bara jag lagt in dom på datorn. Nästan så att jag längtar lite tills nästa år nu :) Nu ska jag käka lite mat!

Puss&kram

8 Juni

Jag var överlycklig imorse för att jag hade sov morgon. När jag kommer till skolan 11.30 så är det inte någon där, när Nicole kommer så går vi och frågar efter våran lärare så säger dom att hon är ledig, SUCK.. Så vi gick och åt en glass sen åkte jag hem igen.

Tänkte att jag skulle visa lite bilder ifrån Marcus student :)














Måndag!

Då var det Måndag igen och jag har bara 4 skoldagar kvar om man ränknar med idag då! Fast idag är vi egentligen lediga, men det är fyllefotboll i skolan så man måste juh bara dit och titta och heja på HP3 ;) Jag var klar för länge sen, så nu ligger jag och väntar på att jag kan börja cykla någon gång..



Jag och min prins på student middagen <3

Bilkö!

Sitter i bilkö i Vansbro, har settat här ett bra tag nu! För er som inte vet så är det crusing här ikväll! :)



Lite av bilkön framåt



Bilkön bakåt


Student!

Nu ska jag och äta med Sandra och Sofie sen blir det och titta på killarna och tjejen som tar studnten ;)

Såhär ser jag ut just nu :)


Student middag!

Igår var det student middag på Jämtkrogen, det var riktigt roligt! Det var meningen att jag skulle vara nykter jag var nykter när jag kom till Jämtkrogen, och hade tänkt vara det resten av kvällen. När vi kom dit till klockan 18 så fick vi en välkommsdrink den var rätt så okej! Sen stod vi och bara pratade lite innan vi fick komma in och sätta oss vid borden. Sen fick vi öl och maten som var fläskfile och patatisgratäng, mums vad gott det var! Tror nog att vårat bord åt mest vi fick en 4-5 st skålar med potatisgratäng och 2 skålaar med kyftpotatis ;) Haha. Sen satte vi och pratade och hade trevligt, efter ett tag så började ett band spela vi fick precis efterrätten då kom stockholmaren och bjöd upp mig och jag suger på att dansa bugg med kul som satan var det, sen tror jag att jag var uppe på dansgolvet resten av kvällen sen, när jag väl skulle äta min efterrätt så var den smällt så då var det bara att upp på dansgolvet igen! Länge sen jag hade så sjukt kul trodde att jag skulle ha världensträningsvärk idag men det hade jag inte!
Knäppt lite bilder med mobilen så jag lägger upp dom någon dag!

Idag mådde jag däremot inte så bra! Har legat i sängen typ hela dagen var en sväng och handlade! Vart vitlöksbröd & godis till lunch iag! ;)

Puss&kram

Bräcke!

Ligger i husvagnen och har jäätte ont i magen, mensvärk hatar det! Som jag sagt så skulle jag ha åkt upp till Bräcke idag på morgonen, men igår när jag läste Sandras blogg så såg jag att hon skulle åka upp igår, så då passade jag på att slänga iväg ett sms för att höra om jag fick åka med upp tänkte att det kunde vara skönt att få vara här en natt extra. Så vid 16.40 åkte vi hemifrån mig. Jag tror faktiskt aldrig att en resa gått så snabbt någon gång, även fast vi körde fel Jimmy försökte förklara vart vi skulle åka men det gick inge vidare, så det var bara fram med kartan och leka kartläsare! Haha. Men vi hittade till slut, pratade med marcus i telefonen och festen var i full gång här uppe så vi stannade till på en parkeringsplats utanför ica typ, i Ånge och skulle göra en så kallad "raggardusch" man villa juh ändå känna sig lite fräsch när man kom fram till festen ;) Men det slutade med att vi stod och bytte kläder också jag rev typ hela min väska i baksättet, väl klara så åkte vi till Bräcke och det var folk vid husvagnen trevliga folk! :) Senare vart det att gå hem till Z på fest där jag träffade folk som går i Marcus klass som jag aldrig träffat så det var kul :) Z försökte läa mig dansa han lär väl ha ett eller annat blåmärke idag xD Haha. Ikväll är det studentmiddag ska bli roligt att se vad det går ut på i den här byn eftersom ddom inte ens har någon bal.  Neej  nu ska jag nog vila lite till har inte sovit så mycket inatt har frusit som satan och älskling har snakat och pratat i sömnen som satan xD Får se vd som händer på dagen nu då blir vl bara att ligga i husvagnen..

Puss&kram


RSS 2.0