Woohoo

Jag glömde såklart att skriva med att jag shoppat solglasögon för 89.50 :- ;)

Tänkte passa på att lägga ut lite bilder! :)



Jag och Jozze innan Errans fest i connys bil!




Jozze, jag och Stoffe vid bystugan!




Jag och älsklingen på en promenad ut på långbryggan <3



Jag och världens underbaraste <3

Shopping!

Idag har jag och Jozze varit på shopping i Borlänge vart bara en liten impuksiv grej, jag fick något rycker precis innan jag skulle göra prov :) Det var riktigt trevlgt vi är lika störda båda 2 ;) Haha!
Jag shoppade:

- en klänning H&M 149:-
- en topp H&M 149:-
- "mysshorts" H&M 69.50 :-
- leggins H&M 71.50 :-
- örhängen vero moda 40 :-

Jag brukar aldrig handla på H&M men som ni ser så hittade jag mycket där idag! Plus att jag hittade en massa snygga pary kläder åt Jozze känner att jag är proffs det där ;) Haha nejdå. 
Nu längtar jag ihjäl mig tills på Onsdag då jag får åka upp till Bräcke, vill bara komma hemifrån nu!

Puss&kram

Plugg

Jaa jag skulle plugga, men nu struntar jag helt i det och sitter ute på balkongen och njuter av bra musik och solen istället! Har sjukt ont  i huvudet så då får man faktiskt skippa det!

Söndag

Sitter ute för tillfället grymt skönt ute! Tänk att man missat en sn underbart skön dag bara för att jag jobbade. Hade baraa räknat med att vara där någon timme men vart kvar till stängning.. Är helt slut i kroppen och nu , måste jag försöka plugga, SUCK! Men det är sist provet hur underbart är inte det? :D så det får väl gå som det gör. Älsklingen har åkt upp idag känns lite tungt med tanke på att vi sover med varandra varenda natt, men det är lugnt för jag åker juh upp till Bräcke på Ondsdag ska bli sjukt underbart att komma hemifrån! När resten av familjen blir det att käka tårta som mamma inte vet om eftersom det är mors dag idag så är det juh tradition att hon får en tårta! Imorgon blir det att sola solarium också sköönt! :D

Och just för tillfället är jag livrädd för jag har en spindel som klättrar bredvid mig på husväggen :S
Ska försöka plugga!

Puss&kram

Borlänge!

Idag har jag och mamma varit i Borlänge hon kom och hämtade mig och Nicole efter skolan, jag övningskörde fram och tillbaka :) Det har varit rikigt trevligt. Det mindre trevliga är att jag har prov imorgon svenska B men jag kan lite nu i alla fall får allt duga..



Jag fick lov att testa min nya plattång eftersom min andra fick något frispel imorse och la av, anledningen ska vi nog inte ens prata om..

Sakerna jag handlat idag :)


Fredag eftermiddag! ;D

Har precis kommit hem ifrån skolan, satt på en cp varm buss påväg hem shiit jag visste inte vart jag skulle göra av mig själv ett tag! Idag har det inte hänt så mycket i skolan har haft matte natinolla del 2 vet inte hur det gick men kändes helt okej i alla fall.. När älsklingen kommer hem ska vi åka ner på team sportia och köpa en trampa åt bror, sen ska vi upp till Vikarbyn för att köpa kuprik mat mums! :D Sen blir det att fara till Djurås till Nicole så ska vi spela monopol hela kvällen, ska bli grymt kul och jag och Nicole ska äga killarna!!:D
Imorgon blir det att åka till Idre med älsklingen, bror och hansfotbollslag för att titta på fotbolls match! :)

Puss&kram

!!

JAG ÄR LYCKLIG! :D

Onsdag!

Idag har det inte hänr så värst mycket i skolan, jag och Nicole har smitt på lite hemliga planer som vi är riktigt nöjda med! :D Just nu sitter jag bara framför tven och tråkar, har ingenting att göra antar att jag väntar på mat.. Älsklingen är och jobbar och ska fixa sista hjulet ikväll så han kommer väl hem någon gång i kväll!
Har faktiskt inte så mycket mer att säga..

Puss&kram

Vissa tider saknar man bara att man inte visar det..

Haha!

Haha, där här vart tydligen skrattretande igen!



Kört bil idag fett kul! :D

Måndag förmiddag!

Sitter i skolan har precis haft klassråd hade inte så mycket att säga.. Imorse fövsov jag och älsklingen oss, mamma kom ner och väckte oss 06.55 och vi skulle åka typ 07.10, och vi som skulle duscha gissa om vi hade panik! Men det var bara att kasta på sig kläderna sån tur var så skulle jag och Nicole äta frukost i skolan! Vi var så duktiga och åkte hit 2 timmar innan vi började för att plugga och vi hann väl klart någorlunda! Provet som vi skulle haft imorgon är flyttat tills den 31/5 sköönt! :D

Jaa annars händer det inte så mycket, är bara så sjuuuuuukt lesss på vissa personer!.... 

Puss&kram

Söndag!

Jag har precis slutat jobbet fick hoppa in lite extra och jobba 4 timmar, det var skönt lite extra pengar rullar in också :) Just nu sitter jag och väntar på maten sjukt hungrig och hungrigare blir man när man känner mat doften. Idag ska jag nog bara ta det lugnt känner mig helt slut i kroppen behöver nog sova lite mer xD Nu sitter jag och tittar på Tarzan och Jane på disney channel ;D Haha!

Marcus Rusten jag älskar dig mest <3 <3

Jag och Mathilda. Fick lov att lägga ut en bild på oss hon är en äkta vän och vi kommer alltid att hänga ihop hoppas jag även fast vi inte ses allt för ofta <3

puss&kram


Mm..

saknade tiden med er gjorde jag,
men nu verkar precis allt gått i spilror
orkar inte med det, ska fan försöka glömma det
här nu och ta vara på mina riktiga vänner!

Natti Natti!

Känner mig lite ensam nu innan jag ska sova när älsklingen inte är här så då passar jag på att skriva ett litet inlägg ;) Så bortskämd med att få somna bredvid honom varenda natt nu undra hur det kommer att gå på student veckan :$ Haha!
Det har inte hänt någonting alls ikväll har bara legat framför datorn och glott tittat på en film för mig själv!
Måste bara säga en sak till JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKLIG ÖVER ATT KLOCKAN INTE RINGER KLOCKAN 6 IMORGON BITTI ELLER ÖVERHUVUDTAGET INTE ALLS!! :D
Så det vart mitt god natt inlägg, nu ska jag försöka sova ändå tills älsklingen ringer och säger att han är påväg hem ;)

Natti Natti!


Lång helg!

Nu har jag fått helg grymt skönt! Fast det blir att jobba Fredag och Söndag ganska nice att få in lite pengar ;D Just nu gör jag absolut ingenting sitter i min säng och tråkar och har huvudvärk, datorn cpar sig även så jag kan inte lyssna på musik.. Skulle egentligen till Leksand ikväll men det kändes som om det var under alldeles för kort tid och sen kommer det säkert sluta med att alla ska på baren och där kommer såklart inte jag in! Åhh så less på att alla typ fyllt 18 och inte jag! Snart bara ett halv år kvar..
Blir väl att titta på någon film snart och bara ta det lugnt Marcus kommer väl sent ikväll.

Hatar när man inte vet
vart man har någon!

Men det finns en person
jag kommer släppa ur min
värld nu och det hoppas jag
att jag klara av! Jag tror på mig
själv!




Såhär förjävlig ser jag ut när jag ligger hemma i sängen!

Yes!

Saknar tiderna med er..


2 år <3

Idag är det 2 år med världens underbaraste <3
Tiden går så sjukt fort jag kommer fortfarande
ihåg hur dagen såg ut när det var du och jag <3
Vi har grymt mycket minnen ihop!
Älskar dig nu och för alltid min prins!



Han har skit kul åt mig när jag slår i huvudet, så skadeglädje har han också ;)


Måndag morgon!

Känner mig ganska pigg för tillfället men det var sjukt svårt att komma upp imorse sån tur var så kom älsklingen och drog upp mig i duschen innan han åkte ;) Nu ska jag upp och käka lite frukost skit hungrig!


RSS 2.0