25/7-09

Grymt bra kväll igår måste jag säga skulle inte kunnat blivit mer lyckad äv vad den vart! Jozze, Jenny, Jonas och Marcus.
16.00 igår började vi med att bowla, Jonas vann såklart kan juh inte påstå att jag var skicklig på det där med kul var det. Märktes att jag och Jozze inte var stamisar där längre ;) haha. När vi boawlat klart drog vi vidare till ICA för att köpa tacos grejer för att senare bege oss vidare till Jozzes hus. Det blev att laga lite mat, med mycket skratt. När vi alla hade lyckas smällta maten så drog vi upp på Jozzes rum och spelade eye toy, skit kul spel juh fast svettig blev man kan lova att jag har träningsvärk idag vart några matcher. Och även några matcher i Sing star. Ska lägga ut lite bilder ifrån eye toy spelaet när jag fått bilderna av Jozze dom är helt sjuka! Till sist vart det kort spel, tecknet. Tjejerna mot killarna, och tjejerna vann såklar vi ägde ut dom med våra tecken ;) haha. Vid klockan 04.00 drog jag och Marcus oss hemmåt. Sjukt rolig kväll!

Idag drog vi iväg till Mora en sväng, skulle vidare till Sollerön för att hälsa på farmor och farfar i husvagnen men när vi kommit halvägs så möter vi dom då är dom påväg hem irreterande! Men då drog vi på dollar, ICA MAXI och till rondellen och käkade istället. Vart bra ändå. Nyss har jag stor städat mitt  rum skönt att få det lite fint igen till classic. Ikäll blir det nog bara att ta det lungt framför tven och tagga inför morgon dagen blir att dra hem till Jozze på fest, kulkulkul! Resten av vecken blir det väl att dra ut och titta på bilar och festa :)

Puss&kram

Hejsan hoppsan!

Gårdagens kväll bestod av att umgås med Mathilda riktigt roligt! Mycket skratt som vanligt när vi är med varndra, har saknat att umgåts med dig tjejen! Vid 7 tiden fick vi för oss att vi villa ha kyckliing ris och currysåss så vi begav oss ut i regnet när vi köpt vår kyckling cyklade vi iväg till statiol för att hyra en film. När vi kom hem var vi helt genom blöta typ. Vi gjorde lite mat spelade yatzy och sedan poppade popcorn och tittade på film. Senare kom Marcus hem helt dyngsur man kunde verkligen vrida ur hans kläder stakare!
Ska snart till att äta någonting sen ska vi ner till bowlinghallen och möta Jozze och Jonas i en bowling match jag kommer suga har inte bowlat på över ett år!

Puss&kram




Hittade lite gammla bilder :)

23/7 - 09

Sitter i soffan har precis vaknat tydligen somnat till en stund. Måådde skit illa trodde att jag skulle spy på riktigt sen somnade jag tydligen när jag vaknade fattade jag ingenting vad som hade hänt, visste knappt vart jag var och undrade vart Marcus var även fast jag visste att han åkt och jobbat. Skit läskigt tyckte jag. Men nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker vakna till och väntar på att Mathilda ska höra av sig. Idag har jag bara tagit det lungt annars mormor och morfar kom förbi en sväng. Ikväll blir det nog bara att ta det lungt med lite filmer.


Äta Äta Äta

Känns som om det ända jag gjort dom har 2 dagarna är att ha ätit. Beror väl på att jag satt i mig en massa onyttig heter inte bra! Just nu är Mattias här han har varit här sen igår. Jag, Mattias och Marcus tog oss en promenad bort till johanssons järn igår för att köpa lite saker till fönstrena, när vi var påväg hem därifrån så kom vi på att vi var hungriga så vi gick ner till kiosken där fick vi lov att stå och vänta i en hel evighet så vi struntade i den och gick vidare till stars och åt där istället. Efter det vart det in en sväng på Konsum och köpte massa godis på kvällen blev det mys med film och godis. Idag har vi varit nere på Tisdags kul träffade på Jozze och Jonas så vi har umgåts med dom, trevligt trevligt! Sen var vi och tittade på några när dom hoppade i rampen sen kom mammsenoch pappsen och hämtade oss så åkte vi hem. Jag och Mattias satte oss och tittade lite på Eva och Adam, sen vart det att sätta sig här och lata.

Puss&kram

19/7

Nu sitter jag i min ensamhet och har verkligen jätte tråkigt! Har inte en aning om vad jag ska hitta på. Marcus fick nyss lov att åka iväg för att jobba, han fick reda på det typ 15 minuter innan, dålig stil tycker jag! Över lycklig att jag slipper den där skiten. Hade varit kul att ut och träffa någon men alla verkar vara upptagna tråkigt! Så snart blir det nog att ta en dusch och försöka ryka mig i kragen för att hitta på någonting. Är juh så himmla tråkigt väder, en sån här dag kunde väl solen varit framme så man åtminstonde kunde sola lite? Är fortfarande helt vit eftersom när det var som varmast stod jag i kiosken och arbetade. Snart är classic i alla fall längtar som satan PartyParty säger jag bara! Ikväll blir det väll att lägga sig i soffan och slöa och titta på walk the line kl 21.00.
Nej nu blir det att ta en dusch ha det så bra!
Pusspuss

19/7 - 09

Okej jag vet jag har varit dålig på att uppdatera den här bloggen på sistonde! Min bäste vän Jozze har som sagt påmint mig några gånger att jag måste börja skriva igen så nu är det väl dags innan jag ska lägga mig och sova. Typ hela lovet hitills har bestått av jobb, men säkert som dom flesta vet nu så har jag sagt upp mig, grymt skönt! Så nu är det bara att njuta av resten av sommarlovet känns sjukt bra måste jag säga!
Men jag har även hunnit med en helg i Idre. Den var mycket trevlig även fast det kom in lite misförstånd och bråk men det händer väl alla eller? Vi hade en stor och super fin lägenhet!
Fredagen vart det bara att dra runt lite i Idre satte hos min morbro i husvagnen för mesta dels för att det spöregnade. När jag och Marcus äntligen tog oss ut så började det regan som värst vi var helt dy blöta innan vi tog oss till macken, där träffade vi på pappa och Tobbe så vi köpte oss lite mat. Sen villa vi gå hem men då kom vi på att mamma och Louise hade nyckeln och båda 2 vägrade svara i sin telefoner. Jag och Marcus fick springa tillbaka och hämta nyckeln men fick även med oss en full Lousie och mamma hem. Kvällen  slutade väl med att vi gick hem och satte oss och ttittade på tv och somnade.
Lördag vaknade på morgonen vart väl för alla och ta sig en återställare. Sen gick jag och Marcus ut på marknaden och kikade och handlade lite. Senare vart det att byta om och sen drog vi iväg på Lasse Stefans! Och jag kom in  i entren där det var 18 års gräns, kom förbi 6 vakter som trodde att jag var över 18 år. Rolig kväll där inne fick även köpa öl :)
Söndag alla var helt slut vart pizza sen sitta i en bil hela vägen hem.
Jag och Marcus har äen hunnit börja på att göra om mitt rum vi har målat fönstrena och nu är det bara nya tapeter som fattas kommer bli super!

Nu ska jag och min älskling gå och sova :D
Nattinatti!



RSS 2.0