HATA REGN!

Regn, regn och åter igen regn! Jag förstår bara inte vart allt kommer ifrån!? Precis kommit hem ifrån Mora jag, Stoffe och mamma har varit dit en sväng och shoppat lite. Fast nu har jag typ knappt några pengar kvar, inte braa!
Vart att köpa :
- "Jeans leggins" mörka
- Hög klackade skor
- Fondaution (hur det nu stavas)
- Och en del inköp på dollar :)

Sitter bara och väntar på att Marcus ska börja åka ifrån Bräcke vill ha hit honom nu!
Blir väl att sitta inne och tråka resten av dagen i det här piss vädret!
Föresten igår gick jag reda på att vi fick MVG på caféprjoekter, och jag fick MVG i slut betyg i projekt och företagande fett stolt :D

Pusss&kraaam

Sommarlov snart!

Kommit till skolan tidigare idag för jag åkte med mamma och Helene som ska skulle vidare till Borlänge. Skönt att slippa den sega bussen och slippa cykla till stationen! Så just nu sitter jag i green room för mig själv lyssnar på musik. Väntar på att Nicole ska komma. Får se kanske blir sista dagen för mig idag visar sig vad som händer imorgon. Men vart är solen? Jag kan tror fan inte att det är sommarlov nu? Det ska vara sol och jätte varmt ute juh! Menmen det kommer.
Pusss&kram

Tisdag

Ohhh 2 skoldagar kvar nu, skööönt! Igår en lektion, idag en lektion, imorgon en lektion sen student galen torsdag har jag inte en aning vad som sker? Men fett  skönt är det! Idag har jag bara settat nere på kiosken och nördat mig. Villa ha socialt sällskap så hade jag juh dom trevliga flickorn Sofie och Sandra där som var prat sjuka. Så roligt och lära känna nytt folk! Var ner på melrose en sväng och skulle titta på kläningar hittade en fin men den kosatade 600 :- och dom pengarna hade inte jag då. Så jag åkte tillbaka till kiosken tom hänt. Pratade med Lisbeth lite och käkade lite lunch där stuvade makaroner och köttbullar, mums! Sen fick jag lite lön så jag kunde köpa klänningen så gulligt! Så nu har jag mig en ny klänning, skönt! Ska ha den på Fredag hoppas på fint väder. Hoppas på att få med mig Marcus också<3
Får se vad som händer ikväll skulle behöva ut och gå och städa rummet men har inte ork till något av det! Så lär väl bli att lata..

Pusss&kram

Happ..

Har inte haft sån tid att skriva på ett tag nu. Men jag kan berätta att jag är helt slut! Precis kommit hem ifrån jobbet, jobbat hel dagar nu, och inte sovit allt för mycket på nätterna. Nu har Marcus åkt upp till Bräcke igen JOBBIGT! Men han kommer tillbaka på Onsdag eller Trosdag igen och då har han looov!!! Fan vad sköönt, kommer vara så lycklig! Skola imorgon igen jobbigt att klockan kommer ringa 05.30 känns som om jag skulle klara mig ändå. Men ärligt talat så åker jag hellre till skolan och träffar kompisar än att ligga hem för mig själv. Imorgon blir det tyska till 9.00 sen har jag ingen riktig lektion förens 13.30 jobbigt men jag har juh Nicole.  Nu ska jag gå och sova.
NattiNatti, puss&kram

Måndag

Jaa Måndag kraslig är jag också. Gick till skolan idag för att redovis Caféprojktet som ÄNTLIGEN ÄR GJORT NU!!! Så jävla sköönt! Imorgon blir det sov morgon för mig ska bara till Visir på morgonen någon himmla Teamadag. Så jag åker dit och är med på brandkursen sista innan provet så bäst att jag åker dit, för jag fattar ingenting om vad provet ska vara på? MenMen.. Sen har jag tyska och matte prov på Fredag, lite jobbigt då! Nästa vecka är det brand provet och svenska provet men sen är det klart! Sen är det sommarlov!!
 Sitter här nu jätte ont i kropp och huvud, nyser typ gela tiden. Tempen har stigit från imorse, men fortfarande inte riktig feber sköönt! Ont i halsen har jag också. Men nu ska jag inte klga så mycket! Helgen har bestått av jobb, varit med Marcus, grillat och träffat släktingar myys! Är så lycklig att Marcus kommer hem redan imorgon igen! Saknar honom efter en dag, sjukt!? Ikväll blir det bara att lägga sig i soffan och slappa sköntskönt! Ska inte stiga ´något mer på termometern för jag ska inte bli sjuk!

Puss&kram

RSS 2.0