Måndag

Jaha då var det Måndag igen då, och jag mår väl inte sådär på topp kan jag säga! Så jag sitter i skolan och väntar på bussen, har varit och hämtat lite skolböcke så jag kan plugga hemma idag istället.
Har inte hunnit skrivit någonting i helgen för jag har jobbat Lördag, Söndag 10-21 typ. Har väl varit helt okej, jobbat med Jonas och Marcus skulle juh inte skadat att haft en tjej med sig också fast Johanna kom juh och hälsade på igår i alla fall. Lördag kväll var jag och Marcus banvakt åt stoffe, vi gjorde väl inte så mycket tog oss en varsin öl och spelade kort och yatzy.
Jaa inte så mycket att skriva idag faktiskt.
Puss&kram

Fredag

Halloj!

Äntligen hemma efter en lång dag, fett ont i fötterna! Dagen började inte allt för bra kan jag påstå! Jag försov mig en timme upp göra i ordning sig ap snabbt sen cykla iväg då tappar jag först handduken som jag hade på sadeln för att inte bli blöt, sen kommer jag på att jag glömt buss kortet då var det bara att cykla tillbaka när jag sprungit upp och hämtat det gav jag mig iväg en andra gång jag cyklade som en tok kommer ner till stationen typ 2 minuter kvar tills bussen går men jag hann! När jag kommer på bussen ska gå och sätta mig då går mina strumpbyxor SÖNDER! Tror ni jag höll på bli galen eller? Jag smsade mamma och frågade i fall att hon inte kunde sättaöver pengar till mitt kort så att jag kunde köa nya det skulle hon göra, några minuter senare får jag sms av henne att det inte fungerar att överföra för det var något fel på banken sida. ÅÅ vad sur jag var ! Jag hade 28 kr men det räckte juh knappast till ett pat strumpbyxor. Sån tur var så hade jag dubbelt på mig så dom jag hade under var inte lika trasiga, tack och lov! På information och layoten fick vi gå och titta på estetiska projektet, en musikal alltså. Som höll på från 13-15 måste säga att den var riktigt bra! Sen efter det så åkte jag vidare till Borlänge med mamma och Stoffe, Nicole åkte med till Djurås. Vi handla kläder till Stoffe. Sen fick jag deoderat, legins, foppa tofflor till jobbet och ett par vita tyg skor av mamma, är hon inte för underbar?
Ikväll blire och slappa sen jobba resten av helgen.
Puss&kram

Torsdag

Tjabba Tjena Hallå :D

Gash asså vad veckan har gått fort, det är liksom Torsdag idag jag tyckte nyss det var Måndag :O Det är väl både bra och dåligt skönt med helg fast jag ska juh jobba hela helgen och desto sämre att det närmar sig tills Marcus ska åka hem! Vill inte jag vill att han alltid ska vara nära mig, men det går tyvärr inte. Idag fick vi all information till cafe projektet så nu är det igång, spännande.
Från en sak till något helt annat, vilket underbart väder! Nu är våren här så härligt, man blir bara så lycklig! När jag slutat efter provet idag var det typ 2 timmar kvar innan mitt tåg skulle gå så jag ringde till min mamma, och hon var så gulliga att hon kom och hämtade mig! Visst har jag en underbar mamma! Så hon och Marcus kom fräsandes i passaten till Leksand. Vi åkte hem sen följde jag med Marcus ner till kiosken för han skulle jobba och jag gick och hämtade min kära kärringsnurra. Åkte hem och la mig i solsolen och somnade till en stund. Sedan åkte jag och mamma till parken för att titta vad dom hade för kläder där, kan juh inte påstå att det var allt för snygga kläder. Sen åkte vi vidare till Granngården men då kom vi på att vi ska till Borlänge imorgon så då kan vi lika gärna titta på Rusta först. Så vi brumade hem och jag har städat mitt rum, fattar nu knappt så att jag fattar att jag gjort det själv ! Haha. Låg saker över hela golvet så nu är det som ett nytt rum fett stolt! Strax blir det Stockholm Arlanda på tven blir väl att glo på det tills min pojke kommer hem, saknar honom! <3
Puss&kram

 <---Saknar min Thilda!


Onsdag

Ohhh fy vad skönt det var med sovmorgon! Fast desto jobbigare att sova själv, men det gick. Imorse fick jag sova ända tills 7.30, en lång sovmorgon för mig som annars går upp 5.30, så just därför älskar jag Onsdagar! Och desutom har vi bara 2 lektioner på Onsdagar, sköönt! Idag tjuv började vi lite på cafe projektet. Jag, Filippa och Ellen och vårt cafe heter cafe Royal det ska bli fett bra! Vi har fram till vecka 22 på oss att jobba med det sen ska det redovisas muntligt. Så nu ska vi köra hårt som satan så att vi hinner klart, starta ett eget cafe är väl inte direkt det enklaste som finns, men vi hoppas på det bästa! När vi slutade idag var det över 1 timme kvar tills mitt tåg gick, jobbigt värre! Så jag följde med Filippa till Siljan och köpte cafe och sedan gick vi vidare till hennes mammas skönhetssalong, så stod vi där och pratade en stund sen rusade jag ner till mitt tåg som jag tog mig till Rättvik med. Sen var det bara hem och sätta sig och plugga, jobbigtjobbigtjobbigt! Var verkligen inte på humör för det idag så jag har läst igenom det typ 2 gånger bara, så jag får väl hoppas att jag kan någonting. Man kan väl inte alltid orka med alla läxor eller? Lärarna är expert på att bara slänga på oss läxor, ibland förstår jag fatiskt inte vad dom tänker med, kan bara bli så irreterad! Men det är väl bara att ta imot dom, men man kan juh inte direkt lova att man gör dom. Nu ska jag sätta mig och lata framför tven med mamma.
Puss&kram

Tisdag

Halloj :D

Nu sitter jag i skolan med Nicole och Filippa trevligt trevligt! Bara hunnit haft 2 lektioner än så länge och vi har bara en kvar! Och det är engelska och det är något jag inte tycker om! Jag hatar ärligt talat engelska, men det beror nog på att jag är så dålig på det. Imorse ringde min klocka klockan 5 fattade ingenting när det stod, 5.00 ? Så jag trodde att den hade gått sönder liksom. Sen när Marcus hade vaknat så låg han bara och skrattade och jag fattade ingnting. Då hade han ställt om klockan igår kväll bara för att retas med mig. Elakt, men han är juh för sööt! Direkt efter skolan blir det att sätta sig på den tråkiga Tällbergsbussen, usch! Sen blir det att dra vidare till Louise grillkiosk och jobba lite.
Puss&kram

Utkast: Heej Hopp ...



Heej Hopp allesammans :)

Nu har även jag skaffat mig en blogg, känner juh att jag vill hänga med i svängarna. Känns som om varena människa har en blogg, kände mig lite utmobbad! Så jag måste testa på det här med bloggning få se i fall att det är lika roligt som alla säger.
Idag är det Måndag igen då efter en skön veckas lov! Lugn kan jag väl inte påstå att den varit efter som jag och Marcus jobbat för fullt. Blivit ett antal dagar med ungefär 10 timmar, men jag måste erkänna att det är lite roligt ändå. Skratta inte åt mig nu, men jag jobbar i ett gatukök. I Torsdags drog vi på en riktigt rolig båt tur till Åland. Det var min familj + Marcus och familjen Linden som var med. Mycket lyckad båtresa. Vart några drinkar på kvällen och bara glassa runt. Lite semester fick vi då. Jag hade tänkt lägga ut lite bilder men min kabbel till mobilen har gått sönder, jobbigt! Bara att lägga ut pengar på en ny.
Idag har jag försökt mig på att plugga lite efter som jag har administrations prov på Torsdag, fattar inte ett skit! Sen imorgon ska juh jag och Marcus stänga kiosken så då hinner jag inte plugga något heller. Kan juh hoppas att det kommer gå hyfsat bra i alla fall. Fick då VG på mitt tyska prov jag gjorde innan lovet skapligt nöjd!
Jaa det var mitt första inlägg ska försöka skriva så ofta jag kan!
Puss&kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0