8.28

God morgon!

Klockan är aldelles för lite för att jag ska vara vaken nu egentligen! Marcus skulle upp på cross banan så han åkte vi 7.20 han skulle vara flaggvakt men när dom kommer till crossbanan så var absolut ingen där, då fick dom reda på att det började klockan 10 så nu är han, Jonas och Erik här så det är en aning svårt att somna om då! Igår var jag i Mora med Jozze super trevligt, köpte bara smink och en parfym till Marcus är faktiskt stolt! :) När jag kom hem var jag helt slut vet inte när jag var så slut senast faktiskt, orkade knappt röra en kroppsdel.. Men idag är det bara att köra igång med jobbet igen!

puss&kram

Vecka 29

Tiden går så sjukt snabbt snart är vi tillbaka till skolan igen och det känns som om sommarlovet knappt har börjat!? Men jag längtar faktiskt tillbaka till skolan också för då kommer man in i en riktigt vardag igen! Nu har jag varit ledig i 2 underbara dagar har varit hemma i lägenheten och städat och fixat men det känns som om det blir stökigt lika snabbt igen? Menmen jag håller det så fint jag kan ;) Nu blir det att jobba i 3 dagar igen ganska skönt ändå.. Sen på Lördag blir det att åka till ikea en sväng, och Söndag dop min kusin max ska döpa sig! :) Annars händer det inte så värst mycket måste jag säga, jag och Marcus bakade en massa bullar i Måndags så det är bara att ringa om ni vill komma på besök så tar jag fram lite bullar ;)
Snart ska jag göra mig lite lunch innan jag sticker till jobbet och det blir nudlar! ;)

Puss&kram

Flytt klart!

Första "riktiga dagen" i lägenheten, sovit här från igår tills idag (Torsdag-Fredag). Riktig mysig lägenhet jag är super nöjd! Har inte direkt sovit som en prinsessa inatt, lite konstigt att inte vara på sitt rum liksom.. Var väl uppe till 00.30 älsklingen somnade i soffan fick lov att väcka han vågade inte å och lägga mig själv i sängen och släcka ner hela lägenheten, var faktiskt mörkrädd igår.. Somnade inte direkt måste ha legat vaken ett bra tag. Klockan ringde 5.45 som varje morgon eftersom Marcus ska till jobbet han sa då att jag sovit väldigt oroligt så att jag lyckats väcka honom flera gånger under natten men det kommer nog att blir bättre inatt!
Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten inte världens bästa dom är tagna med mobilen så..











Lägenheten!

Sitter i lägenheten för första gången för mig själv! Mamma åkte för en stund sedan vi har hållt på att plockat lite, men kan inte göra allt för mycket eftersom bokhyllan inte kommit hit än och sen ska hyresvärden in och fixa några saker! Men på Torsdag smäller det då flyttar jag hemifrån! Känns som om det här kommer bli så sjukt bra! Jag är super nöjd med lägenheten också trodde inte att jag skulle bli så nöjd så det var ju ett stort + ! Jag jobbar hela veckan förutom Onsdag känns lite jobbiggt tycker jag men jag får fixa här före och efter jobbet! Nu ska jag dra och jobba, vill inte har ingen ork känns som om jag jobbat llite för mycket på senaste tid, men men pengarna rullar in!

Puss&kram

!

Rubriks brist! Har inte hänt så mycket på de senast dagarna har fått varit ledig nu i 2 dagar skulle behöva minst 2 till känner jag! Solen kommer fram precis dom dagar jag ska jobba suck! Igår var jag med Mathilda nere på Tisdagskul riktigt trevligt! Annars har jag mest tagit det lugt.. Nu ska jag gå och titta till lunchen innan det är dags att dra sig till jobbet!

8 dagar kvar till flytten!
Pusss&kram

Ledig!

Idag är jag äntligen ledig fått sovit hur länge jag villa vilket var underbart! :) Vaknade till och vart skit rädd att älsklingen försvunnit sen kom jag på att han hade åkte och jobbat lite borta i huvudet kan man säga.. I Lördags jobbade jag 9 ½ timme sjukt jobbigt måste jag säga. Sen på kvällen var det meningen att jag och Marcus skulle ut och kika men då var han ute och drack med några kompisar, så jag åkte hem hade inte en aning om vad som skulle hända, sen ringde Jozze och undrade om jag skulle med ut på "stan", Jag gjorde i ordning mig super snabbt, sen kom Marcus och någon snubbe så då fick jag åka bil ner till bowlingen skönt! Vi hamnade hemma hos Lars granne, en kille både jag Jozze och Erika tyckte att vi kände igen men ingen kunde sätta fingret på det jobbigt! Lite senare kom Malin! :) Sen drog vi ut på "stan" träffade en hel del folk hade jätte trevligt. Vid 02.30 tiden kände jag attt det var dags att åka hem eftersom jag skulle upp och jobba klockan 11. Sån tur hade jag att jag fick åka raggarbil med Jimmy och Sandra hem! :)

Nästa dag vaknade jag vid 8 jag var så sjukt bakis aldrig känt den där känslan någon gång FY FAN säger jag bara! Jag skulle upp och jobba det var bara att göra allt för att bli pigg höll på spy hela tiden men jag klarade mig! När jag väl kom dit och vi öppnade så stod jag i kassan och då gick det ju över man kan väl inte stå och tänka på att man är bakis eller ;) Blev jobb i 10 timmar, smockfullt med folk ifrån 11-17 jobbigt var helt skakis och höll på svimma flera gånger vi var bara 4 stycken vanligtvis är vi 5-6 st. Men jag överlevde helt sjukt skönt att vara ledig i 2 dagar nu! Ikväll blir det att hämta sofforna till lägenheten!! :D

Puss&kram


OjOj!

Jag är våldigt dålig på att uppdatera på senaste tid har jaf för det mesta bara jobbat, jobbar ganska så mycket roligt men jobbigt! Men desto bättre när man får lönen ;) Idag jobbade jag stäningning s kom inte hem för så länge sen. Innan jag började jobba så åkte jag förbi expert och hämtade min mobil ÄNTLIGEN säger jag bara! Den har juh varit på lagning har glömt bort hur man gör med den till och med så van vid låne mobilen nu.. Det har hänt en ganska så stor förändring sen senast.. Marcus ringde på en lägenhet i Onsdags och han ringde imorse och sa att vi fick komma och titta på den, sen kom mamma, pappa och Marcus in på fricks idag när jag jobbade och berättade att dom hade varit och tittat på lägenheten och vi fick ta den! Hur underbart är inte det!? Så om 2 veckor så flyttar vi helt sjukt juh så nu håller vi på att titta ut en massa möbler och så blir nog en sväng till ikea nästa helg förhoppningsvis! GAAAH fattar det inte!!!

Imorgon ska jag först med älsklingen till Falun en vända ska upp 6 imorgon bitti lite tidagare kom jag på för att vi ska vara där klockan 7, sen ska jag och mamma skuja fotbolls pojkarna till Malung flör att dom ska på cup i helgen sen blir det att stanna kvar där och äta lite lunch! Och sen på kvällen blir det att fira lite med grillning och cider! Underbart!

Puss&kram

RSS 2.0