Pusss!

Nu ligger jag och Mathilda i sängen och latar oss. Hon tittar i skolkatalogen, hon hittar massa bekanta ansikten fråga inte mig vart hon träffat dom ;) Vi har ätit soppa tills vi typ sprack, men super gott var det.
Våra munnar går i ett räffas inte så mycket nu juh!  Kväll blir det Film, wiie :)

Hörs nog senare, pusss&kraam.

Jenny och Mathilda i ett nötskal ;)


En lektion idag!

Nu är jag hemma ifrån skolan hann med 13.00 bussen, skönt! Och det kommer jag göra varje Måndag, de ni ;) Hade bara en lektion idag eftersom vi inte börjat med teckenspråk än :) Började med kursen småföretagande A idag, får se hur den kursen blir. Kul att komma tillbaka till skolan och träffa tjejerna ni gör mig så glad :D  Nu ska jag ner och möta Mathilda och hoppas på att hon vill följa med mig på lite ärenden :)

Hörs sen, puss&kram.

Hittade en bild sen vi var i Bulgarien saknar!


God morgon!

Seg morgon måste jag säga, klockan ringde hur många gånger som helst innan jag klev upp mamma fick till och med komma ner och titta i fall att jag var vaken. Idag tror jag att jag bara har en lektion soft. Efter skolan lär jag gå och leta praktik plats, sen ska jag möta upp Mathilda fan vad kul en evighet sen jag träffade henne nu!
Snart ska cykla till stationen, mer lär ha bror på pakethållaren och lämna av honom på Rättviksskolan.

Hörs sen, pusss&kram.


Shopping!

Nu har vi kommit hem har varit shopping hela dagen och jag har gjort av med en hel förmögenhet! Åkte vid 9.30 tiden imorse, började med med lager 70 Insjön sen åkte vi vidare till Borlänge. Berättar mer sen ska se film nu.


Pusshej.

Hej bloggen!

Tråkigt väder det regnar igen! Ikväll har jag sett på film med mamma först vart det wallander-tjuven och sen vart en film som hette någonting med prinsessa den var väl sådär hade förväntat mig någonting bättre faktiskt. Menmen. Spelat yatzy har vi gjort och mamma vann såklart. Nu ska vi spela lite kort, är inte så långt tid kvar tills Marcus och pappa kommer hem nu :) Och föresten nu mår jag faktiskt bättre underbart!

Puss&kram

Febern borta!

Sitter i soffan som inte är något ovanligt för mig nu! Fortfarande kraslig men min feber är borta i alla fall, skönt! Men snuvan och hostan är kvar men det kan man leva med. Inatt fick jag sova berdvis Marcus<3 underbart har inte sovit så bra sen han åkte. Vaknade desutom inte en ända gång och jag är expert på att vakna på nätterna. fast beror väl på att jag inte sovit så mycket natten innan. Marcus är på APU med pappa nu så dom kommer inte hem förens inatt. Så ikväll blir det film kväll för mig och mamma. Hoppas på att vi får låna "män som hatar kvionnor" av Jozze.

Hörs kanske sen.
Puss&kram

Soffliggare!

Ligger fortfarande kvar i soffan orkar juh inte göra något annat! Skulle gärna gått in i duschen men känns inte som om kroppen orkar :S Men febern är borta i alla fall, bara vanlig förskylning nu, hosta och snuvig. Ont i kroppen som en tok har jag haft ändå så fick lov att ta en till ipren. Väntar på att älsklingen ska komma<3 Hoppas på att jag är piggare även när epren har verkat klart, för jag vill iväg till skolan och sen shoppa imorgon! Bara jag får mina pengar hon har juh inte hört av sig!! Fan jag orkar inte bråka!
Hörs säkert senare.
Puss&kram

Sjuk :(

Ligger i soffan med täcke över mig ganska mysigt måste jag säga, fast det sakns någon och det är min älskling och han ska jag få mysa med ikväll! wiiie. Fast jag måste även säga att det är skit tråkigt och ligga här vet iinte vad jag ska göra? varit vaken hel natten typ haft ont i kroppen som en tok och frusit. Imorse när klockan ringde mådde jag inte så bra så gick upp och tog tempen hade 38 graders feber. Men nu har jag tagit tempen och den har gått ner, jag älskar ipren!Har fortfarande ont i kroppen, snuvig och hostar, men hoppas på att jag mår bra imorgon! För då blir det shopping efter skolan med Jozze! Har precis sett på a cinderella story älskar filmen, gjort ända sen första gången jag såg den. Nu blir det att tita på tv antar jag.
Hörs sen.
pusss&kraam

Ont i halsen :(

åhh jag blir galen! Har fått skit ont i halsen sen jag kom hem efter skolan! Sitter och samlar ork till att orka laga mat, men får aldrig kraften även faast jag är hungrig. Tänk i fall att Christoffer kunde hjälpa till lite men nejdå.
Idag har det väl inte hänt så mycket kom till skolan till 8.00 men kom aldrig någon lärare så säger dom att vi varken ska ha svenska eller engelska, så då fick vi ha våran sista lektion istället näthandel B. På lekktionen kom Leif (våran engelska lärare) och sa att vi skulle ha lektion 9.25 men det hade Majsi glömt bort och sagt till oss, skönt måste jag säga. Sen vart det luch och planering på gympan, hann med 13.00 buss hem. Har tittat på "wallander-tjuven" helt okej lite läskigt att titta helt själv bara! Men det var samma mördare som jag trodde ;)
Vid 17.30 tiden får vi besök av mmormor och morfar, Roger och Lizett som ska gratta stoffe trevligttrevligt:)
Nu behöver jag bara sova ensam en natt till, för imorgon kommer älsklingen :D<3

men vi hörs senare! pusss&kram

Seeg!

Tårtan är klar vette tusan vad den kommer smaka? Mamma som förklarade lite snabbt men jag håller tummarna för att den är god. Vad seg man ska bli jämt efter man ätit förstår inte. Har settat här en bra stund nu, men lär ta mig i kragen och gå och byta om.
Hörs sen puss&kram

Halloj galloj :)

Sitter framför datorn lyssnar på radion och pratar med bror min. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg sen måste jag baka tårta, hade ingen ork just nu men det blir säkert bra!
Idag lekte vi med 1:orna i skolan fick gå bort till orsan baden och göra massa övnningar grilla korv prisutelning sen var det slut. Fick skjus till skolan imorse sen kom pappa och hämtade mig, sköönt :)

Nu måste jag hitta på en ful tröja och baka i.

Pusss och kraaam <33

God morgon bloggen!

Hinner till och med skriva här idag ett under! Fast det lär juh vara första och sista gången som jag hinner med det på morgonen. Jag får skjus till skolan idag av mamma och pappa, sköönt! Idag är det bara lek med 1:orna ett par timmar så det blir lite slappis kläder får jag säga, skönt!
När jag kommer hem efter skolan blir det att baka tårta tills släkten kommer, eftersom min lillebror fyller 13 år idag :D

Pusss och kraam <33



Första skoldagen!

Åhh har varit på sånt sjukt toppen humör idag! Och till och med hyfsat glad när jag vaknade helt underbart!
Jag ochh Jozze åkte med 8.48 tåget, och vi fick åka grattis Jozze är expert på att flörta ;) Vi kom till Leksand flumade på som vanligt gick in på hemköp köpte dessing till min middag, tuggumi och såklart en cola till Jozze! Gick nnågra varv runt skolan för att spana in dom nya 1:orna. Sen satte vi oss i caféterian och bara flumade, vi kan ha så sjukt kul tillsammans förstår inte vad vi får allt ifrån! Sen vart det att gå till klassen, har fått ny klassföreståndare rätt skönt måste jag säga! Schemat ser helt okej ut!
Jag och Jozze åke tillbaka till kära Rättvik, åkte hem till mig för att hämta min p-piller kartong eftersom jag inte vet vad den heter, Haha! Men vi fastnade vid en massa kläder, Jozze hittade på påsen med mina kläder jag slängt ut ur gaderoben, och hon kunde ha allt förutom 2 saker skönt att bli av med det. Men hon var verkligen sjukt snygg i kläderna! Sen drog vi till UM som Jozze kallar det och hämtade ett recept till mig, skönt nu var det av klarat! Sen drog vi hem till Jozze och tittade på filmen män som hatar kvinnor gud vad hemsk den var fast den var ändå bra på sitt sätt. Efter det drog vi och Jonas upp och tittade på Stoffes match dom vann med 8-4. Vart och cykla hem till mig få lite mat i magen sen ner till sporthallen för att titta på Jonas innebandy träning lite. Man blir banne mig lite sugen att spela!
Och nu ligger jag i min sköna säng och lyssnar på "sexy bitch" helt bestatt av låten!

Imorgon blir det att ut och leka med 1:orna, börjar klockan 10.00 sköönt :)

Saknar min Marcus såklart <3

Jag säger bara se upp för motorcyklar det kan gå illa! ;)
Good natt!! <33




skol start!

Sitter framför tven och har ingen att mysa med. Marcus åkte för några timmar sen. Känns grymt tomt och jag vet inte hur jag ska lyckas sova inatt. Har sovit bredvid honom varenda natt sen sommarlovet började. Och inte få en underbar gott kyss innan man sommnar usch vad hemskt. Men vi kommer klara det, känns bara så jobbigt nu i början kommer nog bli bättre med tidenn. Idag har vi bara myst hela dagen, sen innan han åkte så spelade vi lite fotboll, haha.

Imorgon börjar skolan känns faktiskt rätt bra, ska få träffa mina underbara vänner igen! Då slipper man känna sig ensam, någon lyckas alltid få en på bra humör. Blir att åka tåg med Jozze imorgon bitti. Börjar inte förens 10.00.

Puss&kram

...

Tråkigt väder idag igen! Gillar inte det, skulle vara mer lockande i fall att solen skulle vart där ute! Så nu sitter jag här och skrivier och tittar på tv. Blir nog bara slapp dag idag igen, och ikväll blir det mys kväll med älsklingen eftersom han åker tillbaka till Bräcke imorgon. BUUHUUU :(

Slapp dag!

Nu sitter jag och älsklingen i soffan och myser, eller nästan i alla fall han äter och jag sitter här men jag har honom i alla fall bredvid mig och det betyder mycket för mig eftersom han åker i från mig på Söndag! Usch vill inte ens tänka på det blir bara tårögd. Idag har vi bara setttat framför datorn tven och varit ute och spelat  kubb skönt måste jag säga!

Igår var jag med Jozze hela dagen var riktigt roligt var ute och tog massa bilder, tittade på lite gamla bilder och skulle knäppa om dom och se skillnad. Och det är skillnad kan jag lova er! Ni ska få se bara jag fått alla bilder. Men jag kan bjuda på några bilder ifrån gårdagen.


<3

<3

<3

<3

Utkast: Var ett ...

Var ett tag sen jag skrev nu blir bara att jag tittar in på datorn lite snabbt nu så att jag inte hinner skriva någonting men nu har jag gått om tid! Marcus är ute och skruvar och jag ligger i hans säng och nördar mig framför datorn har inget bättre för mig. Kan berätta om vår lilla mini semester vi var ute på förra veckan.
I Tisdags bar det av till Gävle vis 10.00 2 timmar senare än vad vi hade tänkt eftersom mamma och pappa försov sig. vi gick på Furuvik halva dagen såg en massa söta och fula djur. Sen vart det tivoli vart inga karuseler tyckte att det var för dyrt! Men en massa spel vart det istället. Jag och Marcus vann juh såklart ingenting men mamma hade en riktig tur dag och vann en stor toblerone och en stor marabou (eller hur det stavas), på samma nummer till och med! Sen när vi tröttnat åkte vi vidare till hotellet som mamma bokat kvällen innan var egentligen meningen att vi bara skulle åka över dagen. Vi checkade in och sen gick vi ut på stan lite och kikade sen vart det tillbaka till hoteller för att titta på tv och sova. Nästa dag drog jag och mamma ut på stan direkt efter frukost och shoppade slut på mina pengar. Vi gick omkring på stan lite sen träffade vi pojkarna Marcus och pappa var sjuk stakarna. Mamma och pappa villa vidare till Stockholm för Lasse Stefans var på Gröna Lund. Dom gick och grubblade hela dagen typ. Jag och mamma hade sett ett erbjudande erbjudanden på endel hotell i Stockholm till slut gick dom in dit, men då fanns det inga hotell kvar, är det inte typiskt när man väl bestämt sig!? Men till sist kom vi övens om att vi skulle ta en chansning så vi drog till Stockholm utan säkert hotell var lite spännanden. Men vi fick tag på ett. När vi checkat in där var det bara att försöka hitta pendel tåget in till stan och sen buss därifrån till Grönan sån tur va så fick vi hjälp  av en man när vi hade hoppat av tåget han måste ha tyckt att vi såg vilsna ut, haha. Grönan vart det såg Lasse stefanz gick runt och kikade lite. Tråkigt nog var Marcus inge pigg så det vart inge karusell åkning eller något sånt. Men vi gick bara omkring och myste. Sen vart det buss och pendeltåg tillbaka igen. Nästa dag var det meningen att vi skulle gå på stan men Marcus var så dålig så vi åkte hemmåt istället. Efter vägen lurade mamma och pappa oss att vi skulle åka till Gävle och släppa av mamma för hon och en kompis skulle gå på Lasse Stefanz i furuvik. Jag, Marcus och Stoffe gick juh såklart på det. Marcus hade börjat blivit piggare efter vägen. När vi var framme så hamnade vi på valbo då hade dom fått något ryck att vi skulle åka dit och shoppa lite mer haha. Vart en lite galen resa men skönt att komma iväg!

Nu har vi varit i Leksboda i 3-4 dagar varit rätt skönt men nu börjar jag bli uttråkad! Vill till Rättvik och vara med någon kompis så blir nog att åka hem till Rättvik imorgon :)

Lite bilder ifrån resan :

Aporna :)

Stoffe och Marcus :)<3


CCW

Full fart hela vecka och grymt roligt har det varit! Ikväll är det sista kvällen och då blir det röj på parken! Och Jozze stakarn har blivit sjuk så hon får inte följa med :'( Åhhh vad tråkigt! Förhoppningsvis kommer Sandra hit och förfestar med oss. Ska till och käka lite snart sen blire att fixa i ordning sig och börja dricka lite med .

Pusss&kraam

RSS 2.0