Marcus Rusten<3

Shooo dagen har varit rent åt helvete! Sorry men så jävla trött på vissa saker! OCh dom flesta för står nog vad! Men nu är min dag mer är räddad! Marcus KOMMMER HEM imorgon!!! :D Fan vad jag längtar, vart så lycklig så att jag började gråta när han sa det!
Jag älskar dig över hela mitt hjärta Marcus Rusten <3


Tjoo!

Sitter i green room just nu med Sandra hon är så gullig så att hon håller mig sällskap tills tåget går :) Fast hon ska förstors göra ett prov nu, annars skulle hon varit hemma för länge sen! Idag har det varit en dag då jag bara hållt på med café projektet. Och mycket ilska har jag haft i mig! Tur att jag hade min Nicole på lektionen annars vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till.
Vill att Marcus ska få sommarlov nu! Saknar honom alldeles för mycket!! <333

Puss&kram

Hejsan hoppsan :)

Lill Lördag idag alltså Onsdag. Onsdag är juh då sovmorgon för min del får sova ända till halv 8 dröm önskade att jag fick göra det varje morgon! Ringde och pratade med Marcus lite innan jag klev upp, sen vart det att upp och duscha fixa i ordning sig och lyssna på mix megapol. Cykla ner till bussen i världens oväder, spöregn och blåst håret stod åt alla håll när jag väl kom fram lär juh ha sett ut som en häxa, haha. Kom till skolan möte Nicolke och Natta, Natta var med i skolan idag riktigt skojj att träffa henne igen måste jag säga. Sen vart det att hålla på med Café projektet hela dagen. Efter skolan vart det att dra ner till tåget och där träffade jag på Anna och Annni, trevligttrevligt. Tåget kom och vi hoppade på kom till Tällberg och där står vi och väntar på mötande tåget som vanligt. Efter ett tag börjar dom ropa ut i högtalarna att ett träd hade blåst ner över leden typ i Garsås, men vi skulle ta oss till Rättvik med tåget ändå, vi bah " shit vilken tur vi har med oss då". Men sen en stund senare så ropar dom ut i högtalarna att vi inte tar oss till Rättvik ändå så vi måste hoppa ur tåget för att det ska gå tillbaka till Borlänge med andra passagerare. Så vi fick kliva av tåget och gå in i vänt rummet och sätta oss. I Rättvik stod ett tåg bara och blixtrade, läskigt! Efter en stund kom en gubbe och frågade vilka som skulle till Rättvik så då fick vi åka Taxi tillbaka till Rättvik. Skulle ha varit i Rättvik runt 15.10 men kom 15.50 kändes lite surt måste jag säga! Men vi kom då hem till sist. Sen har jag varit ner och hämtat lite tapeter med mamma och pappa, och handlat lite. Sen vart det att åka upp till Vikarbyn och gratta farmor lite eftersom hon fyller år idag. Fick lite smörgåstårta och tårta, mums!
Nu sitter jag bara här och latar lyssna på mix megapol. Föresten igår var jag duktig och städade mitt rum fett stolt!

Puss&kram


Tisdag

Idag är det Tisdag då, dagen började segt! Verkligen ass trött, jag gjorde bara i orning mig jätte snabbt sen gick jag och lade mig en stund igen, inte likt mig? Men jag drog till skolan i alla fall. Första lektion information och layot, som innebär redovisning av muntlig kommunikation idag. Hade inte förberett mig någonting med det gick helt okej ändå tycker jag! Efter det vart det till att jobba med Café projeket på Svenskan ska redovisa det på Måndag eftermiddag och då måste vi vara klara! Sista lektionen var då Engelska och då fick vi se på film den är bra tycker jag! Fast jag minns inte vad den heter någonting med weeding. Sen drog jag vidare till Borlänge, vart att handla:
"Jenas leggins" - Cubus 179:-
Tröja -  Gina Trickot 149:-
Linne - Gina Trickot 99:-
Sjal - Vero Moda 99:-
Örhängen - Vero Moda 50:-
Ganske nöjd faktiskt :)
Nu blir nog bara att lata sig efter en mumsig middag som lagats av mig! Jag äger på att laga mat!! *HOST*

PUsss&Kram

Shoo

Jaa då var man tillbaka i skolan igen! Jobbigtr måste jag säga absolut ingen lust, vill bara ha LOOV!! Men nu är det bara 3 veckor kvar. Shiit vad det här året har gott snabbt! Sen är det bara 1 år kvar för Marcus, sen flyttar han hem!! :D Idag är det lång dag ännu jobbigare! I helgen har jag bara varit hemma tagit det lungt, förutom i Fredags då. Då vart det parken med Jozze och Sandra, Scoots och Lars krizterz, hur dom nu stavas. Där inne tappade du i alla fall bort Sandra var så mycket folk, haha. Tidigt kom jag hem men kul vare. Igår var det att säga hejdå till Marcus, hemskt! Sen vart det en promenad med min Christine äntligen fick jag träffa henne! 
Nu sitter jag här och tråkar börjar inte förens 11.20 jobbigt!
Puss&kram

LÖRDAG

Jaa då var det Lördag idag då, ska snart ta och dra in mig i duschen för klockan 15.00 ska vi vara upp i Vikarbyn för vi ska överaska min farmor med lete mat och så eftersom hon snart fyller 60 år. Inte allt för gammalt för att vara farmor måste jag säga. Igår kväll vart det att färga håret på mamma cykla ner och handla med stoffe, vidare till kiosken och hjälpa till lte sen fick jag åka hem och mysa med min älskling. Så efterlängtat!! Ikväll blire väl att åka ner till kiosken och hämta Marcus och hem och Mysa igen, Haha.
Nej nu lär jag ta mig i kragen och gå in duschen !
PUss&kram


Hallå där köp blåbär :D

Nu sitter jag i green room med min Jozze! Har bara hunnit haft tyska idag, TRÅKIGT! Igår var jag i Mora på välgörenshetsgalen, den var mycket bra! Idag blir att se dans/sång projekt här i Leksan med Jozze såklart! Sen blir att dra vidare till Rättvik, in på kiosken en vända sen kommer mammsen och hämtar mig så ska vi ut och göra lite ärenden sen ska vi hem och färga hennes hår. Sen kommer Marcus när han slutat jobbat! LÄNGTAR!

Puss&kram

TORSDAG

Åhhh Torsdag bara en ända putti liten dag kvar tills Fredag, WIIIIIIIE!!!! Sitter i skolan precis haft någon förläsning av någon föörfattare ganska tråkgit! Men jag överlever som ni ser. Nu är det dags för administration som vi då håller på med café projektet i. Går väl framåt för oss måste jag säga. Vi slutar 13.30 och min buss går inte förens 14.48 BOORING!  Blir hem byta om äta sen när till Chrsitne på stationen så drar vi vidare till Mora :) ska dit och titta på shoow :D

Puss&kram

Ondag

Jaa som sagt Onsag, sovmorgon imorse sköntsköntskönt! Älskar att sova, en sovmorgon för mig är till 7.30 på en vardag och jag älskar det!
Fast vart har solen tagit vägen? Den finns juh inte kvar? Fast det kan juh bero på att min solstråle är uppe i Bräcke så den kansek kommer fram på Fredag igen när han kommer hem? Vem vet, då kommer då solen lysa för mig för det gör den varje gång jag träffar Marcus (A)
Skoldagen har sett ut av jobb med café projektet med Ellen! Vi har faktiskt varit duktiga måste jag säga! Efter skolan vart det att åka hem, vänta på mat, prata med Marcus och spela yatzy med mammsen. Senare vart det en promenad med mamma.
Skulle ha färgat håret på mamma nu men tror att vi vart för lata båda två.
Nu hade jag inte så mycket mer att skriva eftersom inget speciellt hänt.

Puss&kram

Tjooo! ;)

Tisdag vare idag jah, varit helt okej faktiskt! En helt vanlig skol dag, slutar egentligen 12.40 men fick sluta 14.15 idag istället. P g a att vi skulle ha någon brand kurs, men det var helt okej det med även fast jag var så negativ på det. Min söta Jozze åkte iväg till Mora tidigare idag och ska inte vara i skolan på 2 dagar nu! Hur ska jag klara mig? Men ska nog iväg och titta på henne på Torsdag kväll hoppas jag i alla fall. Har redan hunnit ätit Ben & Jerrys, Haha! Ska väl försöka ut och gå ikväll hade jag tänkt.

Puss&kram


Mmh..

Blev att åka hem idag ändå da, även fast det var det sista jag villa typ! Trivs i skolan bland vännerna, än att ligga hem då blire bara att sakna Marcus aldelles för mycket! Åkte hem med 11.43 bussen. Kom hem gick och lade mig vid 12.30 vaknade väl runt 15.30 helt borta i skallen. Jag och mamma gick ifrån backa ner till Rättvik idag rätt skönt faktiskt! Sen blev det att handla, och en ben&jerry´s till mig, mums!

Vad skulle jag göra utan dig MARCUS RUSTEN? Du lyser upp min dag gubben!!<3
 
Puss&kram


MÅNDAG IGEN!

Jaha då var det Måndag igen, JOBBIGT ! Mår inte sådär hyper bra må jag säga ont i mage huvud och mår illa, men ska försöka stå ut idag ändå stannar kvar så länge jag kan! Fast känns som om jag skulle behöva åka hem redan nu.. Haft tyska nu på morgonen fick sitta i lingoteket, eller hur det stavas. Jag och Sandra var väl inte direkt proff på ord, Haha!
Jaa helgen då, Lördagen kvällen som jag hade sett fram imot gick väl inte lika bra som jag hoppats på!Började med att pojkarna var ute på gården skruvade ljud skjusade hem mig till Jozze, vi bytte om och fixade oss, även Jonas var där! Vi ringde pojkarna vid 20.15 för vi hade sagt att vi skulle åka vid 21.00, men vet ni när dom kom!? 22.10, tror ni vi var irreterade eller! Till slut kom vi iväg spelade hög musik och sjöng, vi drack och drack och drack. Till sist hände något som man inte vill ska hända! Tänker inte säga vad men det är väl bara att gissa. Vart till att nästan åka hem direkt, menmen varje kväll kan juh inte bli lyckad! Första gången jag fick snefylla så. Nu är det bara att ladda inför 22 Maj, Larz Krizters/scoots! KULKULKUL!
MARCUS<3JENNY !!

Pusss&kram

LÖRDAG = FEST

Åhhhh jaaa fest to night, härligt värrre ! Och jag och Jozze slipper åka äckel tåget, bara för att min underbara pojkvän har fixat bil ! Festa hela natten och vi ska ha så jälva kul!! Hoppas på att Sandra kan följa också ! För fest hos Jozze med singstar! Nu ska jag se till att jag blir på party humör för just nu mår jag bara illa! Men det ska bli fett skojj :D
Puss&kram

Torsdag

Kom precis hemifrån skolan. Har varit en tröttsam dag med mycket skratt måste jag säga! Tycker om mina tjejer, kan alltid få en på gott humör! Efter skolan så gjorde jag prov i bransch och produkt kundskap gick väl inte allt för bra kan jag påstå! Sen nu när jag skulle åka hem så regnade det, hatar vädret!! Kan solen inte komma fram igen!? Blir bara deppig av det här vädret. Menmen vi ska inte sjunka under jorden för det! Nu sitter jag och luktar på den härliga foften med mat, börjar bli hungig. Efter det blir det en tripp ner på samhälle med mamma.
Puss&kram

Tisdag

Precis varit ute på en promenix med Mathilda, sköönt att få prata av sig lite eftersom man inte träffar henne allt för ofta nu. Så nu sitter jag här och tjockar mig med lite popcorn, mumsigt!
Morgonen började segt måste jag påstå! Är inte allt för pigg i kroppen har nog någon förskylning i kroppen, jobbigt!
Men jag tog mig upp till skolan i alla fall. Jag och Fillipa har gjort lite på café projekter super stolta faktiskt. Vi fick sluta 10 minter tidigare ifrån engelskan idag och jag åker alltid den jobbiga tällbergs bussen hem! Så när klockan var nästan kvart i kommer jag på att det går ett tåg 12.53 typ. Fillipa sa att jag hann sa jag började gå snabbt ner dit med mina klackskor som gjorde ont! När jag är en bit ifrån så hör jag tåget så det var bara att springa. Men jag hann, kan lova att jag var lycklig! Var hemma 1 timme innan jag skulle ha varit hemma egentligen. Så jag cyklade hem och pluggade lite. Sen vart jag hyper trött så jag lade mig i soffan och somnade, skönt måste jag säga! Sen när jag vaknade var mormor&morfar hos oss. Länge sen jag träffade dom! Sen var det dags att plugga igen och sen så vart det ut på en promenad. Inte vart så pigg så jag fick vara ledig ifrån jobbet idag, skönt! Imorgon blir det att jobba ifrån 12-13 någon gång eftersom vi har solidaratetsdag.
Puss&kram

Måndag

Då sitter man i skolan igen då, kan väl inte påstå att det är allt för roligt! Riktigt segt att komma upp imorse kände bara att man vila ligga kvar och ta en lång sov morgon och strunta i alla lektioner, men nejdå det var bara att ta sig i kragen och gå upp! Plus att man har lång dag idag ännu jobbigare! Går till klockan 16 men hoppas att jag hinner med 15.55 bussen, för jag lär verkligen plugga till provet på Torsdag och jag jobbar imorgon direkt efter skolan och onsdag är det solidaritetsdag så då jobbar jag också. Menmen sånt är livet allesammans man ska väl inte klaga! Nycklarna har jag tappat också i Fredags när jag cyklade till kisoken, KUL! Så inget lås till cykeln har man nu och inte heller någon nyckel till mitt skåp men har knippsat upp det nu och köpt ett nytt lås i alla fall. Och på nyckeln satte mig kära miranda nalle som jag och Jozze delat, den är juuh jätte sööt och nu är den borta!! ÅHHH säger jag bara ! Nu lär jag bröja på mig reält i kragen och börja ta mig promenader på kvällen, man kan väl inte bara sitta inne och feta sig så ikväll blir det en promenad!
Puss&kram

Söndag

Halloh!
Jaa nu har jag väl int eskrivit på ungefär en vecka, jag har haft så mycket annat för mig än att settat vid datorn! Har precis varit Rättviks marknad och valborg då. Valborg vart det Mora till Mathilda, Erika och Marie hann bara vara där en stund innan jag fick ap ont i halsen så jag fick lov att åka hem. Vart hem och sova nästa morgon ringde klockan 7.30, då var det dags att upp och jobba, envis som jag är så ska jag jobba även fast jag hade ont i halsen det gick bra under dagen men desto värre på kvällen. Så Lördag vart jag ledig rätt skönt måste jag säga! Då vart det att ta det lungt med Marcus och ut på marknaden en sväng innan han skulle iväg och jobba. Sen vart det hem och byta om för utgång! Vart att byta om snabbt som satan eftersom jag kom hem lite sent. Sen vart det utgån med Sandra, hennes kusin och Jozze mycket trevligt ! Synd att endel personer inte kan hålla sig i skinnet bara. Inte träffat dig på flera månader så gör du som du gjorde. Inte ett förlåt får man höra det svider i hjärtat! Känns som om du inte vill ha med mig att göra längre, och jag orkar bara inte lägga ner energi längre!
När tjejerna dragit hem så drog jag till Marcus. Sen följde jag med dom till Insjön och skjusade hem Sofie så jag var hemma halv 6 imorse. Jag och Marcus sov till klockan 2. Vi drog ner till kiosken en sväng och sen vidare för att köpa pizza. Nu har han åkt hem, 3 underbara veckor med honom! Jobbigt att låta honom åka men man vet att han måste. Men Fredag kommer han igen och på Söndag har det varit vi i ett helt år! UNDERBART! Och längre ska det bli! <3
Just nu har jag beslut ångest i fall att jag ska sova, läsa läxa eller ut och gå. Får väl se vaddet blir.
Puss&kram

RSS 2.0