Skola..

Sitter i skolan just nu slutat för dagen :) Jag nodde åt mig en datasal som jag sitter helt ensam i just nu eftersom Nicole har sån himmla tur att det går en buss för henne.. Själv får jag sitta här i över 1 timme och vänta, tråkigt värre! Nu är det väl undefär 35 minuter kvar. Jag är verkligen jätte trött hela tiden känns det som men jag har märkt att jag inte är ensam, måste bero på skolan och värdet! Men nu när jag tittar ut så skiner solen fram lite grann, WIIIE! :) Ska hem och plugga som satan har 2 prov, som jag knappt börjat plugga till!
Imorgon blir det föreläsning med Mia Törnblom ska bli riktigt intressant, jätte många som säger att hon är en super bra föreläsare! Och det bästa av allt är att vi fick köpa biljetterna för 40 kr och egentligen kostar dom 300 kr, ibland kan det faktiskt vara riktigt bra att vara student ;)
Neej nu orkar jag inte skriva mer sitta och fördriva tiden lite mer ;)

PUss&kram

Trött!

Sitter i soffan har en sjuk huvudvärk känns som om jag inte orkar röra en kropps del. Vet inte varför tycker att jag sovit så bra men bör väl kasnke äta något ska titta vad det finns för lunch hemma. Igår var jag duktig och satte och plugga med samhälls kunskap för en gångs skulle! Måste ha settat 2 timmar i alla fall, hann inte klart med alla frågor men kom någonstans i alla fall. Måste ta tag i svenska uppsatsen idag också även fast jag inte orkar! Har varit ute och skottat nu på morgonen och även igår kväll, var faktiskt ganska skönt måste jag säga :)

Puss&kram

Rubrik!

Äntligen helg säger jag bara, hur underbart som helst att få sova så länge man villa imorse och det bästa av allt få vakna och somna bredvid min älskling! :) Vi har räknat ut att det är ungefär en månad vi kommer få somna bredvid varandra nu, sen är det förhoppningsvis bara en vecka kvar han måste vara uppe i Bröckling underbart! :)
I Torsdags sov jag och Mathilda hos Marie och Erika det var jätte mysigt! Jätte länge sen vi umgicks, jag säger bara en sak och det är att det måste göras om!

Just nu är älsklingen i Leksboda jag har sån grym mensvärk så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv så jag klarade inte av att följa med! Måste plugga.... Har en uppsats som ska vara inskickad imorgon, en "mindre uppsatts" om teckensrpåk som ska vara inne på Måndag, prov i småföretagande Tisdag, prov i samhällskunskap Torsdag och prov i Näthandel B på Fredag. Hur lockande låter den veckan? Usch blir deppig och bara vill gå och lägga mig under täcket när jag tänker på det.

Men Lördag vecka 9 drar jag, Marcus, Jozze och Jonas till boda borg, och sen blir det en natt i Bräcke värsta mysigt! :D Och jag antar att vi måste åka och vissa ozze Bröckling xD haha.

Nu måste jag börja plugga...

Puss&kram

Blää för plugg!

Usch vad jag inte tycker om plugg just nu! 3 prov nästa vecka 1 matte prov imorgon en uppsatts som ska vara inne på Fredag och en massa läxor utöver det! Varför ska det vara så sjukt mycket innan loven jämt? Dom kan aldrig dela upp prov och skit. Sen är det ett jätte stort prov efter lovet också, verkligen jätte kul!! Neej nu ska jag inte klaga mer..
Idag kan jag väl inte påstå att det hänt så mycket i skolan idrott step up blev helt slut! Bara en vecka kvar sen är det slut tråkigt värre juh! :( Kom till Rättvik så åkte jag och mamma och handlade lite till maten så wokade vi en massa grönsaker mums vad gott det vart! :D
Fick lov att skriva av mig lite innan jag ska skriva klart "upplysnings uppsatsen". Kommer juh inte vara hemma imorgon eftersom jag bara drar till Rättvik en sväng för att lämna lite CV sen drar jag till Mora ska försöka hitta praktik plats och sen sova hos tjejerna, myys :)
Neej nu måste jag göra någonting vettigt får se om jag skriver och klagar lite mer sen ;)

Puss&kram

Jag överlevde! :D

Jag överlevde bilturen det gick nästan hur bra som helst! Haha. Jag körde ifrån Leksand till Rättvik, från Rättvik till Vikarbyn körde runt lite i Rättvik åkte och hämtade mamma och sedan hem så det vart en vända på ca 1 timme. Hoppas att det kan hålla i sig nu med körningen. Det var upp för en backe jag slirade och jag fortätte gasa utan att tänka mig för pappa sa efteråt att jag skulle släppt på gasen men jag gasade bara mer istället, men jag kom upp xD Sen råkade jag starta på 2:an i en rondel så jag fick käringstopp värsta pinsamt, men jag hann komma iväg innan någon bil kom stod bara några bakom xD Men sånt händer alla ;)
Annars har jag skrivit klart CV idag hoppas på att det blir bra får fösöka springa förbi med det imorgon eller på Torsdag innan jag dra till Mora. På Torsdag drar jag till Mora för att höra om praktik plats sen blir det att sova kvar hos Erika och Marie med Mathilda så länge sen jag var med dom nu, sen blir det att ta tåget vidare till Leksand nästa morgon :) Har juh sovmorgon!
Sen har jag 3 prov nästa vecka jobbigt värre! Men jag överlever för älsklingen är juh hemma då :D
Neej nu ska jag titta lite mer på nätet sen blir det sov dags :)

NattiNatti!

Tisdag!

Sitter i skolan just nu väntar på pappa och Stoffe som ska komma och hämta mig. Skönt att slippa åka bussen idag, desutom ska jag övningsköra hem läskigt värre! Har inte settat i förarsättet sedan snön kom så det ska bli lite spännande lite nervös faktiskt xD Men hoppas på att det blir bra!

Nu är dom här skriver mer hemma om jag överlevt ;)

Puss&kram


Hallå!

Ursäkta dålig uppdatering på sistonde ska förska komma igån med bloggandet nu igen inte haft så mycket att skriva om!
Har precis slängt i mig lite mat tänkte sätta mig här en stund så att jag får ta det lugnt innan jag lär springa ner ohc byta om och sen vidare på step up! Tycker inte om Måndagars step up program men det får gå, ger juh träning i alla fall :D Ska försöka plugga lite om jag orkar/hinner  annars så tar jag det imorgon!
Idag hade vi lång skol dag jobbigt men det gick, vart inte så trött som jag  brukar i alla fall vart bara super trött på bussen! På tal om bussen typ i Tisdags tappade jag spårlöst bort min vante på morgonen på bussen jag och Anna letade men ingen av oss hittade på den. Jag har typ gått hela veckan och varit ledsen över att vanten har varit borta, sen idag när jag kom på bussen vad är det första jag ser!? Jo det var min VANTE!! :D Jag vart så lycklig så jag nästan börja gråta, haha xD. Måste juh vara min tur dag typ ofta min hitter på en enda vante man tappat.
I helgen har jag varit med min älskling som vanligt ;) Vi sov i Leksboda från Lördag till Söndag vi bakade lite semlor som vi åt på Söndag och på Lördag kväll vart det hemma gjord pizza, mums!
På alla hjärtans dag gjorde vi inget speciellt, vi bara myste och njöt av varandra närvoro :)<3
På Lördag kommer han hem igen och är hemma en hel veckan sen följer jag med honom upp v.9 eftersom vi har sportlov då, sen har han sportlov v10, sen är han förhoppningsvis klar och kan stanna hemma hos mig, skulle vara underbart! :D
Imorgon ska pappa och Stoffe komma och hämta mig i Leksand så ska jag få övningsköra hem kul men läskigt eftersom jag inte kört sen snön kom xD Så bäst att ni passar er ;)
Nej nu måste jag springa och byta om så att jag hinner i tid till stepen! :)

Puss&Kram

ÄLSKLING!

Idag har vi 21 månader tillsamans <3

Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går!

Kommer aldrig glömma dagen det blev du och jag, vi låg i din

säng och myste Lördagen den 10/5-08 så frågade du om det var du och jag.

Hade en sån härlig känsla i kroppen och den stämde det ska vara du

och jag älskling.

Vi har haft våra jobbiga stunder men det har med tiden gjort så att vi bara blivit

närmare varandra!

JAG ÄLSKAR DIG! <3<3


Söndag..

Jaa då var det Söndag igen den här helgen har gått så sjukt snabbt som alla andra helger. Direkt älsklingen kommer hit så flyger tiden vägen sprlar ingen roll hur länge han är här så flyger ändå tiden iväg. Min prins åkte upp i dag, jobbigt nog! Men han kommer hem en sväng på Tisdag och hämtar bilen, och då är han så gullig och sover hos mig och åker på Onsdag morgon han är allt för underbara! Den här helgen har varit helt underbar på alla sätt!

I Lördags åkte vi till Gävle gick på IKEA och valbo, riktigt kul var det inte varit där på flera år! Mamma och pappa köpte saker till mitt rum för ca 1 500 kr så nu får jag vara nöjd ett tag, men jag är riktigt nöjd med mitt rum! Tror nog inte att jag varit så nöjd med något rum någon gång, men det är inte riktigt klart än heller skulle villa ha några nya prydnads (stavning) saker.

Jag är så sjukt kär i dig Marcus Rusten! Finns inte ord i närheten av en förklaring hur mycket jag älskar dig!
Snart flyttar du hem, jag längtar sjukt mycket!
Du&Jag <3


 




Fredag! :D

Nu är det äntligen Fredag! Och imorse ringde klockan 06.50 värst sköönt! :D Dagen började medd att ringa och väcka älsklingen, sen vart det en dusch och sen fixa i ordning sig :) Har än så länge bara haft en lektion som var samhällskunskap, gick segt till en början men sen skulle vi ut till gästis datasala och spela Rixdax som jag och Nicole sög på men kul var det xD Nu sitter jag och väntar på at svenska ska börja, den börjar 13.05, sista lektionenen ;D Måste även gå 10 minuter tidigare ifrån den för att hinna med bussen som jag och Jozze ska åka till Borlänge! Vi är lite nervösa över hur det kommer gå, eftersom det aldrig går som planerat ;) Haha.
Sen blir det att skynda sig hem och byta om hinner inte äta något, och det var skit äcklig lunch höll på spy av första tuggan jag tog av soppan, och jag brukar juh inte vara kräsen?
Så får leva på sallad och macka idag tills efter träningen känns inte lovans får se om jag har råd med något litet!

Ikväll ska jag och älsklingen ner och panta en massa flakor vi får juh pengarna så då gör jag det lätt ;)
Och älsklingen kommer också LÄNGTAR !!! :D Går inte att beskriva hur mycket jag saknar honom! Imorgon blir det Gävle, IKEA och valbo härligt värre :D

Puss&kram

Torsdag! :D

Torsdag kväll och det innebär att det är Fredag imorgon, och då kommer min älskling hem LÄNGTAR!!
Idag efter skolan åkte jag och Nicole till Borlänge jag hade bara räknat med en sväng fram och tillbaka till skolan så jag såg förjävlig ut, men vad gjorde det ;) Jag var duktig och inte köpte någonting vart käri hur mycket som helst men lät bli, sjukt stolt! Sen vart det att dela på en pizza. Vi hade ingen aning när det gick någon buss eller ett tåg. Så vid 15.15 tiden gick vi till stationen, Nicoles buss gick 15.40 och jag fick vänta på mitt tåg. Ringde älsklingen när jag satte och pratade med honom kom någon och sa Hej. Jag tittade upp och då var det Emma som jag inte träffat på flera år typ och hon skulle också till Rättvik vilken tur jag har så jag fick sällskap :D
När vi kom till Rättvik så stod jag och pratade med henne en liten stund sen kom Jozze då hade hon settat på samma tåg xD Haha. Så vi tog sällskap en bit men vi hann skratta så vi fick ont i magen innan vi skillde oss åt.

Imorgon bitti har vi sov morgon värsta sköönt! Så jag och Jozze åker samma buss till skolan ;) Efter skolan ska jag dra med mig Jozze till Borlänge, och köpa en cd - spelare till Marcus bil eftersom han inte hinner själv. Sen blir det att skynda sig hem och byta om inför step upen!

På Lördag blir det Gävle valbo och IKEA härligt värre! :D

Puss&kram

Imorgon får jag en sån här härligt puss av min älskling, längtar! :D IMORGONIMORGONIMORGON!! :D<3<3


Jaa..

Sitter i skolan och väntar på att Jozze sak sluta tänkte att vi skulle hinna med samma buss hon är juh på möte just nu. Jag kommer juh till Rättvik ungefär samma tid ändå.. Ska skynda mig hem måste ta någonting att äta sen måste jag skynda mig och duscha ur håret efter som ska jag klippa mig kan juh inte ha massa hårsray i håret då. Jag är så sjukt trött skulle kunna somna här känns det som! Ska försöka orka fixa till rummet ikväll så jag kan flytta ner och sen försöka gå och lägga mig i tid..

Puss&kram


Skola!

Sitter i skolan precis haft en svenska lektion shit vad snabbt den gick! Nu väntar jag på svensak som börjar 9.25, och Ellen ska följa med mig så kan hon hjälpa mig lite ;D
Imorse var det en riktigt trög morgon villa bara ligga kvar och sova! Sköönt att man har kort dag imorgon i alla fall! Sen är det Fredag och då har jag sovamorgon och sen kommer älskling längtar!! :D

Idag ska jag klippa mig när jag kommer hem härifrån, ska bli grymt skönt och få till en frisyr igen så jag kan ha utsläppt hår :)

Puss&kram

Jag har gjort någonting jag aldrig gjort förut!..

.... Jag har gett 1 kr till Haiti! Visst är jag generös ;) haha. var inne på gina och gjorde impulsköp för första gången testa den inte ens! 
Nu ska jag betätta hur den här dagen såg ut, den blev ganska sjuk! 
Jag slutade min dag 14.50, satte mig nere i green room för att vänta på att Jozze skulle sluta för dagen. Vi tog bussen ifrån Leksand 16.15 kom till Borlänge 17.30. När vi sitter på bussen tänkte vi titta lite buss tider hem, gick det några? Neej! Gick bara precis när vi kommit fram och nästa buss gick 21.25. Det gick ett tåg 20.12 men det var ett SJ tåg svin dyrt! Så vi beslutade oss för att ta 18.20 tåget hem. När vi kom till kupolen delade vi på oss och sprang till våra ställen. Jozze hann först så hon sprang och besätllde en pizza till oss, mums! Vi var så sjukt stressade och svin hungriga! Men vi hann äta pizzan någorlunda.

När vi gick därifrån tittade jag bara in på Gina och där såg jag tröjan jag fick något ryck och köpte en bara sådär. När vi sitter på tåget säger Jozze " Tog du rätt storlek nu då?" Jag tittade självsäkert och då såg jag att det var storlek "S". Jag kom hem och testade den men tyckte inte inte att den satt något fint på mig, så imorgon jag se om Jozze vill ha den. Annars får jag åka tillbaka med den efter skolan på Torsdag. 

På tåget påvägen hem hade lamporna över mig och jozze disco ljus, dom blinade typ hela tiden. Av någon skulle vi göra gime fiver, eller hur det stavas xD Jozze råkade vaara lite snabb så hennes finger slog i min arm och ett funger vart jätte uppsvullet xD

Vilken dag länge sen jag skrattade så mycket! Tack så mycket gumman för den snabba åktur till Borlänge ;) Haha.

Puss&kram


Tisdag

Sitter i skolan lyssnar på musik och väntar på Jozze. Vi ska åka vidare till Borlänge med 16.30 bussen för att byta någonting till Jonas och kika runt lite :) Men direkt vi kommit till Borlänge ska vi äta jag är helt borta i huvudet asså xD Är inte van att vara kvar så länge i skolan ;) haha. Men kul ska jag och Jozze ha, bara vi fått i oss pizza och cola kommer vi nog flyga runt på kupolen, så brukar det vara ;) haha.
Har typ gjort klart rapporten till projektet firman nu, hoppas på att det blir bra!
Blir så less på männsikor som tror att dom akn bäst själv, i slut änan blir det bara fel ändå!!

Saknar mig Marcus, han kommer på Fredag och jag hoppas på IKEA på Lördag :) <3

Puss&kram

Helt slut..

Sitter i soffan världens huvudvärk, fryser och magvärk :S Känner att jag verkligen behöver sova! blir att sova i vardagsrumet en natt till sen blir det att sova i mitt nya rum, det blir skit snyggt! :D
Step upen idag var sjukt dryg jag orkade typ ingenting höll på ramlade av brädan hela tiden.
Men jag och Mathilda hade grym roligt, vi tänker på apor under stepen xD hahaha!

Nu orkar jag inte skriva mer..

Puss&kram

Tidig dag!

Jag är redan hemma känns riktigt skönt skulle slutat skolan 15.30 idag egentlige. Men lärarna är på något UF-grejs så jag hade bara teckenspråk, så egentligen slutade vi 10.00, men vi var kvar och arbeteade lite på projektet. Sen var Sandra så snäll så att jag fick åka med dom till Rättvik fick skjus ända till dörren riktigt skönt ;D

I helgen blev det inge Bräcke för min del ändå! Älsklingen kommer nog hem och hämtar en bil så blir han kvar till Fredag nästa vecka också men sen får han vara kvar hemma varannan veckan, hur underbart är inte det!? :D Så då är det lätt värt att stanna hemma ;) Så vi sa att vi ska försöka hitta på någonting i helgen i alla fall:)
Saknar honom så grymt mycket redan, snälla låt veckan gå fort!

Väntar på att Jozze ska höra av sig så ska jag nog leka lite med henne sen ikäll blir det step :D

Puss&kram



Du är bäst, älskar dig mest av allt min prins!! <3<3


RSS 2.0