Bio! :)

Sådär jah nu var man hemma men det blir ingen lång stund måste jag säga! Jag och Jozze gick först till farmors jobb när vi kom till Rättvik träffade en häftig tant där som frågade varför vi gick runt med tjock vantar nu, Haha!
När vi satte på tåget så sa tågkondutören att vi såg så glada ut så garvade typ över hela tåget. Sen gick vi i alla fall vidare till young pepole och köpte en present och sen över till leksaksaffären och även där fyndade Jozze ;) Vi gickk runt på Rättvik lite sen träffade vi farmor så visade hon mössan skit läcker! Så nu ska hon sticka en sån åt mig :) Sen gick vi vidare till affären och köpte lite godis och cola såklart! Jozze har smittat mig med sitt cola frek grejes ;) Och hon är så gullig att hon ska poppa en popcorn påse till mig :D
Halv 7 ska jag träffa min Jozze nere vid bion mys skit länge sen jag var på bio nu!
Gjorde konditionstestet idag, fick inte direkt någon bra tid men som jag sa innan jag är glad bara jag tar mmig i mål och det gjorde jag, tror jag var glader än alla andra, haha :D Stakars Ellen som fick höra på allt mitt pratande! Men jag var så stolt över mig själv att jag gjorde det och att jag inte hoppade över det! Sen började jag och Ellen prata med PK om valperioden efter jul på idrotten då så kom vi in på step up och jag berättade att jag gick på det i 2 ggr i veckan och då sa han att jag kunde leda en grupp under val perioden i fall att jag villa och han lät skit på idén så får se i fall att det blir så då:) 
Nej nu lär jag ta och skriva lite läxa :)

Puss&kram


Onsdag!

Sitter i green room just nu med tjejerna, klockan 11.40 ska jag har konditionstest som kommer att suga! Kommer springa typ på 30 minuter, ska springa 6 jävla varv runt en plan och jag har absolut noll kondition! Efter skolan ska jag och Jozze gå och träffa farmor så ska vi gå och titta på någon Åre mössa som farmor håller på pratar om. Sen blir det att gå till young people för att köpa en present och ikväll 19.00 blir det flickan som leker med elden, äntligen ska vi se den, den verkar super längtar :D

PUss&kraaam

Idol snart! :D

Har precis pluggat lite samällkunskap med jag kunde typ inte koncentrera mig alls så jag körde lite teckenspråk istället eftersom vi har läxförhör på Fredag. Måste säga att dagen vart till en toppen dag till sist kanske inte på alla punket men bra många :D Fick reda på att vi inte har något näthandelsprov imorgon har varit hur stressad som helst över det tur att jag  fråga maisy annars skulle jag ha pluggat som satan ikväll så skulle det inte ha varit något ändå vad less jag skulle ha blivit med nu slapp jag det! Sen fick jag G på mitt matteprov skit stolt säker på att jag skulle få IG! Sen när vi började gå igenom papperna så upptäckte jag att jag missat en hel sida med uppgifter tittade aldrig på baksidan, snurrig eller vad! Så jag fick gå ut och göra dom men hade verkligen inget matte huvud just då så kommer få max ett rätt till! Menmen jag är nöjd med mitt resultat. När jag kom till doktorn så var det direkt till läkeren hade fått en akut tid idag eftersom mina hemska svidande sår under armen så fick en salva som jag jag smörja mig med minst 1 vecka hoppas verkligen att det hjälper annars vet jag inte vad gör göra vill bli av med dom nu! Ska göra ett föröks med att plugga nu inte för att jag tror att jag lyckas men ;)

Puss&kram

Inköp och varuhantering!

Nu sitter jag på lektion har inköp och varuhantering, fast vi har juh rast just nu fast jag och Ellen var duktiga och satt kvar och jobba! Den har lektionen är 3 timmar lång sån tur är så brukar vi få 20 minuters rast annars skulle man aldrig stå ut. Tror vi skulle skulle gå igenom lite APU uppgifter efter det här, som ni vet så går vi ut på APU nästa vecka skönt :) Slippa skolan i 4 veckor fast jag kommer ändå sakna det kan jag lova! Fast den här veckan är det grymt körigt med alla prov och läxor bröt ihopp igår åker verkligen inte vill bara skita i allt och sticka till en öde ö långt bort här ifrån! Men det r bara att bita ihop har prov imorgon som jag inte ens brjat pluggat till.. Får se i fall att det blir doktorn idag med min arm har inte blivi något bättre blir bara rödare och rödare och ont som satan gör det!
Igår var jag på step up satan vad jobbigt det var, jag körde järnet och höjde till och med brädan så det vart ännu jobbigare!
Nu ska jag vara social med Ellen :)
Försöker skriva sen!

Puss&kram

Måndag igen!

Jahapp då var det Måndag igen och det kan jag lova att det kändes imorse! Försov mig en halvtimme så det var bara att skynda sig in i duschen! Kändes typ som om jag somnade där. Ner skynda sig och fixa i ordning sig hinna ringa och väcka älsklingen upp och äta fruksot borsta tänderna sen när jag gjort det så såg jag att klockan var 07.16, PANIK! På med kläderna och cykla som en galning kände verkligen vilken dålig kondition jag har, pinsamt! Men jag hann med bussen i alla fall :)
Igår åkte älsklingen upp till Bräcke igen, usch :( När vi kom hem ifrån Norge så gick vi ner i vår säng och la oss och myste ett bra tag hade verkligen gjort allt för att han skulle stanna hos mig en natt till!
Den här veckan har jag typ 4 prov + en massa extra uppgifter BLÄÄÄ! Och imorgon har jag prov i småföretagande A kommer jag hinna börja plugga idag? Nej det kommer jag inte för när jag kommer till Rättvik så har jag klipp tid klockan 15.00, sen måste jag gå med min mobil till expert eftersom den är helt cp och sen har jag step up och den kommer jag inte missa idag igen för den får mig på gott humör även fast Marcus inte är hemma! <3
Nu ska jag läsa lite bloggar.

Pusss&kraam

Påväg hemåt!

Sorry dålig uppdating sa juh att jag skulle skriva under helgen men jag har faktiskt en bra ursäkt, mitt internet vila inte fungera i Norge! Jag har haft en hel mysig helg, även fast jag typ bara vilat så är jag lika trött ändå,märks hur sliten man blir när skolan börjar igen. Har lite dåligt samvete över att jag inte har plugga någonting eftersom man haft någonoting för sig hela tiden. Och min mobil är helt knäpp i huvudet skulle ladda den idag för den hade inget batteri sen när jag sätter i laddaren så står det att jag måste sätta i rätt batteri och jag har inte ens rört batteriet? Sen igår morse när jag skulle sätta igång den då stod det att jag skulle sätta i rätt sim-kort? Aja lär i alla fall gå ner med den imorgon. Nu orkar jag inte skriva något mer blir åksjuk.

puss&kram

Lite bilder ifrån Lördagen :



Sitter i bilen!

Nu sitter jag i bilen och lyssnar på en massa musik menas Marcus och Sigge sitter och pratar om saker jag inte alls är intresserad av ;) Sitter och smsar med Nicole som är på båten och redan börjat festa så avundsjuk kan jag säga! Men jag tycker om att åka bil också ;) Och jag har en godis påse mums!
När jag och jozze kom till Rättvik gick vi till erkut och åt kebab mums! Sen gick vi vidare till ica för Marcus villa hellre ha sallad än kebab? Han har börjat älskat sallad, fast han äter juh sås med sallad ;) Jag och Jozze sa hej då jag började gå hem med min tunga väska sen så kom pappa så jag fick skjus av honom hem, skönt! Hem packade la mig på soffan en stund var skit trött så jag somnad typ men sån tur var så skickade Nicole sms så jag vaknade till. Sen ringde mamma och hon hade pratat med lärkren om min utslag under armen som gör jätte ont så jag fick köpa salvor som jag ska ha på morgon och kväll hoppas att det blir bra!

Hörs säkert sen!

Pusss&kram

En lektion!

Jahapp, settat och väntat på att samhällskundskapen ska börja sen när man står där och väntar så kommer folk och säger att vi inte har något!? Läraren är tydligen i uganda och inte sagt någonting till oss? Det tyckte jag var tiktigt elakt! Så nu sitter jag i green room igen och väntar på att Jozze ska sluta så tar vi 11.35 bussen till Rättvik och ska gå och käka kebab mums :D

PUsss&kram

Fredag!

Sitter i green room med Sandra är verkligen svin kalt här! Dom kan juh verkligen inte ha någon värme på eller så kan dom inte täta fönster! Har precis haft teckenspråk delade upp oss i 2 små grupper idag så att det blev 1 timme var, och jag måste säga att det var verkligen skit kul!
Igår var jag på handledarkurs var faktiskt intressant trodde att jag skulle somna men jag klarade mig, vi fick juh en massa godis och kakor så då fick man lite energi ;) När kursen var klar så åkte jag och mamma direkt och hämtade övningskörsskylten, bara ett papper som ska in nu sen får jag börja shit vad roligt! När jag kom hem därifrån så låg min älskling i soffan så gick gick och la mig där och myste och tittade på idol helt underbart! Sen vart det att göra matlåda till honom eftersom han skulle på praktik idag och sen ner och lägga sig. Somnade typ direkt jag la ner huvudet på kudden och att älsklingen höll om mig.
Idag efter skolan så blir det att ta 12.40 tåget hem till Rättvik köpa kebab åt mig och Marcus hem och packa och sen drar vi till Norge! Ska vara där under helgen. Marcus ska byta ett tak så han kommer väl jobba med det hela dagarna och jag måste plugga som satan! Men jag kommer såklart ha min dator med mig och blogga därifrån :)
Skriver säkert innan jag åker!

Puss&kram

Torsdag!

Helt slut, somnade om flera gånger imorse så idag blev det osminkad och slappis kläder. Just nu sitter jag i green room med Sandra och Nicole, jag och Sandra ska snart gå och käka lasange mums :) Sen ska jag gå och lägga mig i ett varmt och skönt solariuam, fryser som satan! Ikväll ska jag gå någon himmla  handledarkurs för att få övninsköra, sen ni är det bäst att ni passar er för då får jag börja köra :D Sen när jag kommer hem därifrån så är min älskling hemma hos mig<3 Och imorgon vid 4 tiden så drar vi till Norge, läskigt!

Hörs sen !

Puss&kram

Dålig uppdatering!

Sorry, vet att jag uppdaterat dåligt nu, men har en massa äckel läxor som tar tid! Säga bara BLÄÄÄÄ på det! Sen har jag 3 prov nästa vecka vad tänker dom med egentligen? Men nästa vecka är sista veckan för HP2 på 4 veckor, underbart :D Ut på APU i 3 veckor jag ska då vara på konsum som ni säkert vet bara att komma in och hälsa på ;) Sen är det 1 veckans lov fan vad skön :D Idag hade vi idrott i skolan och jag ochh Nicole är godkända i orienteringen vi är stolta kan jag lova! Annars har jag bara pluggat matte, har prov imorgon suger på det kommer säkert få IG igen!
Pratat med Marcus idag och vi kanske ska till Norge i helgen med hans släktingar dom ska lägga om något tak och det värsta är det kommer vara norskar där!! Jag fattar inte ett skit av vad dom säger, PANIK! Marcus får översätta till mig. Kommer juh skämas ihjäl för dom kommer väl tro att jag är dum i huvudet eller något :S Hoppas att jag överlever i alla fall!
Imorgon efter skolan blir det i alla fall att sola :D
Nu ska jag ut på en promenad sen blir det Idol!

Pusss&kram


Tränings dags!

Sen jag kom hem har jag settat och pluggat har läxförhör imorgon och jag fattar ingenting! Okej jag soomnade en stund också men det var inte länge ;) Just nu sitter jag och lyssnar på en massa bra musik för att bli pepp till stepen :D Dags att byta om!

Puss&kram


Tillbaka till vardagen!

Sitter i skolan just nu precis haft teckenspråk settat vid daton och tittat på en massa tecken sen fick vi visa gruppen några olika. När vi kom in i datasalen tog jag en dator la ifrån mig mina grejer startade daton och sen skulle jag sätta mig, och helt plötligt så satte jag på golvet, åhh vad vi garvade! Det stod ingen stol kvar där för att Danne hade tagit den. Han sa att han hade klappat mig på axeln så att jag skulle märka något men jag hade fullt upp att prata med Nicole! Haha, ska fan börja gå med kuddar på rumpan när Danne är i närheten xD
Just nu sitter vi i green room och latar oss, har småföretagande A 10.10. Klockan 12.00 har jag egntligen klassråd men det är intsällt så jag slutar 11.40 fan vad skönt :D Då måste jag hem och plugga en massa jobbigt! Men ikväll blir det step up längtar :D

Pusss&kram så länge!


Söndag!

Förlåt för dålig upptatering, haft lite för myckeet för mig så har inte hunnit settat vid datorn! Egentligen har jag väl inte tid nu heller efter som jag har as mycket plugg men jag orkar bara inte tänkte bara lägga mig har ett tag och sen sova. Har väl sovit en 6 timmar inatt så det behövs nog. Marcus har åkt för en stund sen så nu blir det att sova själv igen :( Men han kommer på Torsdag i alla fall :)<3
Igår så hade vi juh lite party här hemma hur roligt som helst blev lyckat måste jag säga! Började med att Sandra och Jimmy kom med lite mat som dom handlat på willys ;) Vi gjorde tacos mums säger jag bara! Vart att njuta av maten sen var det dags för kort spel tecknet vart det. Jag och Sandra mot Marcus och Jimmy! Jag och Sandra ägde (not) haha. Vi gjorde bort oss hela tiden tror att vi fick byta tecken 3 gånger skrattade tills tårarna rann typ. Sen kom Jozze, Jonas och Jocke vi satte och paratade lite innan vi började spela eye toy älskar spelt! Och senare vart det dags för sing star tappade typ rösten, men grymt kul vare :) Kom i säng runt 3 tiden.
Tack för en toppen kväll!
Ídag har jag och Marcus varit riktigt duktiga! Gick upp vid 11.30 tiden städade ifrån gårdagen åt lite och sen gick vi ut och fixade en massa saker på gården har blivit mycket finare! Vi vart grymt stolta. Som belöning fick vi pankaka till middag och så klart var det jag som fick cykla ner och köpa ägg!
Nu får det vara nog skrivet för den här gången måste komma i säng någon gång :)

NattiNatti!

En bild sen i Fredags när jag lockade håret, funderar på att önska mig i present vad tycker ni?:)


Fredag! :D

Sitter i skolan just nu jag och Nicole äter lakris godisar mums :) Jag har slutat för dagen och sitter och väntar på min buss som går vid 14.50, menas Nicole inte slutar förens runt vid 15.40 haha jag njuter tur att det inte är jag ;) Min älskling är påväg hem nu, han sa att han var hemma vid halv 5 så då hinner jag pussa på honom lite innan jag ska iväg på step up :D LYCKLIG!!!

Pusss&kraam

Kläder som är köpta idag!

Några av kläderna som är köpa idag :) Eller nästan allt förutom en sak ;)



Kofta 50:-
Linne 99:-
Lack leggins 119 :-


Jenny och Nicole dag :)

Planerna vart väl inte helt som vi tänkt oss men toppen vart det ändå :) Nicole väntade på mig vid bussen imorse vi gick och pratade lite sen kom jag in på handlearkursen som jag ska gå nästa vecka för att få övningsköra, då sa Nicole:
- Vad är det för datum idag?
- Typ 17 eller något, vaddåra?
- Kan du titta eller?
- Jaa det är 17 idag?
- Ojdå då har jag handledarkurs klockan 17 idag.
Men efter maten drog vi och solade fan vad skönt det var ska allt börja med det, då kanske man kan ha lite färg under vintern ;) Sen duschade vi och även bastade. Vi gjorde i orning oss på över 1 timme vi är sega jag vet! Jag tittade vid 12.30 när det gick någon buss men då såg jag att det gick ett tåg 13.09 perfekt tänkte vi! Vi snackade på som vanligt och glömde bort tiden! När klockan var 13 kom vi på att tåget gick juh snart! Båda hade klackskor så vi kunde inte direkt springa så vi tog 13.25 bussen istället. Väl framme går i på lager 70 där vi vart i någon timme! Nicole testade en massa jäkla kläder kaffe vart vi bjudna på också jag dricker det juh inte så Nicole tog en kopp, jag smakade av henne och det var banne mig lite gott måste jag erkänna! Efter att ha gått runt butiken typ 20 ggr så bestämde vi oss Nicole handlade en hel del måste säga själv hade man inte så mycket pengar med det var några saker i alla fall :) Kanske lägger ut bilder på det sen.
Nu är det bara en natt kvar tills min älskling kommer hem håller på längtar ihjäl mig orkar inte vänta mer snart!
Nää nnu kanske de är dags att äta lite middag :)

PUsss&kraam

 

 


Kallt!

Kom precis hem ifrån Christoffers match sitter just nu med älsklingens tröja som jag fått täcke över mig + en värme kudde, kallt som satan var det ute! Precis när vi kommer upp och matchen ska börja så började det spö regna och hagla och det var riktigt kall tyckte synd om pojkarna ute på planen men dom sprang juh sig varma i alla fall :) Dom vann med typ 5-0 eller något, bra jobbat pojkar! Var juh meningen att jag och Nicole skulle simma imorgon men nu vart det inte så eftersom basängen inte öppnar förens 13.00 irreterande! Men sol och basta blir det i alla fall, men det som gör mig irreterad är att man måste betala badavgift + 20 kr så det blir då 45 kr även fast vi inte ska bada!? Menmen vi ska fan sola! Nu ska jag titta på idol :)

NattiNatti <3

Onsdag!

Shit vad veckan har gått fort Onsdag redan och det tyder på att det bara är 2 nätter kvar tills min älskling kommer hem underbart!:D Skolan har sett ut som en vanlig Onsdag måste jag säga, orientering på gympan jag och Nicole klarade bana ett letade efter kontroll 5 (som var den sista) men hittade inte den så irreterande! Sen när vi kom tillbaka så säger han att ingen har hittat den på hela dagen så det måste var någon som har tagit den. Kände varför han inte kunde sagt det innnan? Menmne han skrev att vi hade klarat den i alla fall :D När skoldagen var slut träffade jag på mina underbara tjejer så satte och pratade med dom en stund till slut var klockan så mycket så att jag fick ta bussen hem istället för tåget. Vid 18 tiden blir det att åka upp till hedslund för att tittat på brors fotbollsmatch roligtroligt :) Imorgon slutar vi som sagt 10.30 som varje Torsdag. Då ska jag och Nicole först gå och simma och sola sen blir det att fixa i ordning sig sen hitta buss eller tåg som tar oss till Insjön där vi ska kika lite på lagar 70 och sen vidare till kupolen en hel dag med Nicole ska bli kul eftersom vi inte umgås så mycket på fritiden. PÅ Lördag blir det "par fest" eller vad man ska kalla det hemma hos mig. Med mig, Marcus, Jozze, Jonas, Sandra och Jimmy, skit pepp kommer bli en toppen kväll :D Blir väl eye toy, sing star, snacka, dansa ta någon cider kommer bli kanon :D
Hörs kanske senare.

Pusss&kram


Idol!

Nu sitter jag framför tven och tittar på idol jag älskar programet :D Dagen har väl varit precis som en vanlig Tisdag, förutom att vi skrattat som fan vid maten idag, kunde banne mig inte sluta! När jag kom hem har jag försökt pluggat sveska fattade inte ett skit! Så då vart dett att försöka med engelskan gick väl lite bättre även fast jag suger på det! Nää nu ska jag återgå till tven.
Önskade att jag fick sova bredvid min älskling inatt saknar honom så!<3

Puss&kram


God kväll ;)

Sitter framför tven och tittat på färgan eftersom det inte var något idol ikväll:( Step upen var toppen! Åhh jag älskar det verkligen blir så lycklig av det! Men just nu är jag super trött blir nog att lägga sig efter det här.
Saknar min Marcus, vill sova bredvid honom<3

NattiNatti :)

Snart så!

Ja, jag sitter fortfarande kvar här och nördar mig! Har inte lyckas tagit mig här ifrån än. Väntar på att toan ska bli ledig så jag kan gå in och raka benen sen blir det att byta om och sen cykla ner till koppjärk och träffa Mathilda :D Jag har juh i alla fall 1 timme på mig :)

Pusss&kraam

Måndag!

Sitter här lyssnar på härlig musik käkar lite mellanmål ensam hemma sköönt :D Poppar och sjunger som fan. Skol idag precis som en vanlig Måndag teckenspråk mest flum måste jag säga men ändå lär vi oss ;) Sen småföretagande A läraren suger kan inte ens lära ut! Kan lova att lektionen var seg. Sen vart det mentorstid fick reda på att jag ska utvecklingssamtal 3 November ett tag kvar ;) Har nyss försökt gjort svenska fattar inte ett skit hon tror juh att vi är några snillen eller något :S så den gav jag upp direkt. Ikväll är det step up som gäller för min och Mathildas del, roligtroligt :D Kul att i alla fall träffa henne 2 gånger i veckan har typ inte blivit någonting sen vi började gymnasiet och innan dess umgicks vi typ jämt. Men nu ska vi allt komma igång igen:)
Föresten min Jozze var tillbaka till skolan idag underbart:D Nu ska jag fortsätta poppa musik och äta!
Hörs kasnke sen:)

Pusss och kram :)


Tv och frukt :)

Nu sitter jag framför tittar på ensam mamma söker haha, och käkar vattenmelon mums :) Marcus har precis åkt börjar verkligen sakna honom direkt, måste säga att det är lite jobbigt! Vi åkte till Leksboda idag Sandra och Jimmy skjusade oss dit, fixade lite ute sen spelade jag och Joel mest badminton vi äger på det ;)
Nää, nu ska jag fortsätta titta på tv :)

God natt alla blogg läsare, puss&kram.

Seg dag!

Sitter i jöket för mig själv har precis läst lite bloggar. Marcus, Jocke och pappa är nere i garaget och skruvar bil har inte sån stor lust och stå och titta på var dom gör.. Har fixat lite på rummet och hängt tvätt idag sen vart det bara att lata framför tven. Idag är det Söndag och det tyder på att Marcus ska åka hem idag, vill inte! :( Blir väl bara att lata idag antar jag ska åka en sväng till Falun sen för att lämna Jocke.
Hörs sen.

Puss&kram

Mysig kväll!

Sitter vid kökts bordet tittar på när killarna spelar kort och dricker en cider mums :) Jocke och Sofie är här och hälsar på Jocke ska sova kvar inatt men Sofie ska åka hem.
Inatt sov vi i Leksboda, igår när vi kom dit fick vi lasange sen gick vi typ och la oss direkt somnade innan 22 stolta :) Idag åkte vi till rättvik vid 12.30 tiden åkte ner på samhälle och handlade lite när vi har där nere märker Marcus  att det har varit inbrott i bilen jävla cpen som har gjort det!!! sen kom Jocke och Sofie vi har väl tagit det lungt och ätit super god mat :) Potatissallad, grillat kött, sallad och beasås mums:) Sen gjorde vi en god äppelkaka som vi gottat på också. Ikväll blire bara att sitta inne och ta det lugnt.

Rosorna jag fick av Marucs <3 :

 

Jag och älsklingen<3




Skolan!

Nu sitter jag i green room med Nicole och väntar på att samhälls lektionen ska börja. Precis haft teckenspråk tittade på lite "filmklipp". Nu Vet jag vad hemligheten var :D
Jag och Sandra var juh som sagt och gymmade igår jag fick typ utbrott hela tiden för att hon inte sa vad det var, men tjejerna var duktiga och höll sig och det är jag glad över! När jag satte mig på bussen fick jag ett sms av älsklingen: "Nu är vi påväg" och jag vart jätte glad att dom äntligen hade åkt så att dom kunde komma fram någon gång. När jag kom till Rättvik mötte jag upp Stoffe Sandra skickade sms och frågade i fall att jag fått reda på hemligheten än och det hade jag juh inte. Sen skrev hon att jag skulle få det snart så då antog jag att Marcus var hemma hos oss. Men sen började Christoffer prata om att han också pratat med Marcus och att jag inte skulle få reda på det förens om ett bra tag. Han lyckades vila bort mig reält. När jag stod på bron och pratade med mamma så slog jag bara en snabb blick in och helt plötsligt så skrek jag rätt ut och släppa väksan. Där stod Marcus med en hel bukett rosor till mig! Så gulligt :) Ni som inte vet om det så hade vi 16 månader igår :)
Lägger upp en bild på blommorna när jag kommer hem lär dra på lektion nu.

Pusss&kraam :)

Hallå :)

Nu sitter jag och Sandra i green room och latar oss :) Ska snart dra och gymma. Har varit på hemköp och köpt lite tvål och dricka :D Haha. Och jag är så himmla nyfiken, Sandra har en hemlis för mig som alla typ vet förutom jag håller verkligen på får panik försöker glömma bort det men det går juh inte!!
Ikväll kommer min älskling hem :D

Skriver mer när jag kommer hem, PUsss&kram


Latar mig :)

Sitter i soffan och latar mig lite har inte så mycket göra, egentligen har jag engelska läxa höll på en stund sen a jag upp lära sig typ en hel text och en massa ord på en dag? Omöjligt enligt mig! Hade orgenering idag på gympan jag och Nicole klarade bana A :D haha. Har typ sträckt något muskel i vaden jag skit ont när jag går främst när jag setat ner ett tag men annars går det juh hyfsat när jag rör på mig en stund. Så vi gick banan runt. Vi kom till näthandel lektionen skulle göra ett arbete jag resan gjort klart så då säger hon att vi får sluta som gjort klart det, min buss gick för 3 minuter sen och nästa buss skulle inte gå förens 2 timmar senare. Så jag ringde mamma så hon kom och mötte mig, sköönt! När vi kom hem gick vi ner och handlade lite sen har jag inte gjort så mycket, pratat med min älskling som kommer hem imorgon bara en natt kvar ensam nu :D
föresten jag var duktig och städade mitt och Nicoles skåp idag :D Nu väntar jag bara på att idol börjar :)

Så här fint vart det :



Pussss&kraaam


Hej hopp!

Idag har jag för engångs skull gjort lite vettiga saker. När jag kom hemifrån skolan så vart det såklart att äta var vrål hungrig! Efter det vart det att göra näthandels läxan när jag väl var klar och skulle skriva ut den så fungerade inte skrivaren, himmla skit grejjer! Nu precis har jag och mamma varit ute på en promenad, sköönt! :) Nu när jag kom hem villa jag baka matbröd men vi har inge jäst och ingen bil hemma. Började titta ut recept för att jag skulle cykla ner och handla men allting tar juh så himmla långt tid! För mig ska det gå snabbt att baka bröd så nu blir det inget.
Idag hade vi skol fotografering och jag är så missnöjd känner på mig att jag kommer blir skit ful på kortet, och så ska hela skolan få se dig usch! Menmen man lär väl bjuda på sina fula miner också eller? ;)
Nu ska jag gå och lata mig framför tven :)

Pussss&kraam

Skolan!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på bussen. Har precis haft matte, hatar det! Plus att jag suger på det kan inte ett skit! Dagen har väl varit helt okej. När jag kommer till Rättvik lär jag dra och köpa ett hänglås till skåper ( som jag fick lov att knippsa upp i Fredags). Jag och Nicole har fått värsta idén, vi ska ha böckerna i ett skåp och jackor och väskor i det andra då kanske vi kan försöka hålla lite ordning i alla fall. Men nu lär jag dra så jag inte missar bussen :)
Hörs sen puss&kram <3

Hallå! :)

Nu sitter jag i green room och slappar har inköp och varuhantering, hållt på svarat på frågor om trender så vi vart klara tidigare så vi passade på att ta en dator. Imorse var det rätt segt måste jag säga plus att vi har skolfoto idag och jag hade inte en aning på mig vad jag skulle ha. Tyckte inte att någonting dög, men jag fick panik så då vart det bara att dra på sig något. Det vart:
- Ljusa jeans leggins
- vitt linne
- rosa tröja genom skinlig typ
- svarta hög klackade svarta skor
Vi sak ha fotografering 9.45 efter det sak vi ha redovisning på vad vi svarat på frågorna om trender.  Idag slutar jag 14.10 sköönt :)
Ännu en dag närmare tills älsklingen kommer hem :D <3

Pusss&kraaam

Roligt!

Nu är jag hemma igen! Fan var roligt det var asså, länge sen jag var med om ett sånt roligt träningspass. Jag ska lätt fortsätta med step up får se i fall att det blir 1 eller 2 ggr i veckan kanske hittar på något annat skojj jag jag gå på också. Åhh vad bra det känns nu när jag ska komma igång med träningen igen rligt talat har jag inte tränat sen jag slutade på innebandy förutom att gått på gym och varit ute och promenerat så det här kommer bli grymt skoj! På Fredag blir det att gå dit med Jozze hoppas på att hon också börjar :D
Nu ska jag njuta av min apelsin och bara ta det lungt!

Pusss&rkraam

Laddad!

Laddad inför ett tränings pass med step up på kopjärk! :D
Hoppas på att jag orkar med något ;)

Pusss&kraam




Tjoo!

Nu ligger jag i sängen och latar mig. Idag drog jag hem med Jozze 12.51, jag hade slutat Jozze är lite kralsig vart/är sjuk stakarn! Vi drog vidare till fricks fika lite satte där i nästan 2 timmar. Vi gick till bion och tittade på vad det gick för filmer i veckan så på Lördag blir det förhoppningsvis beck med våra pojkar, mys! :) Sen drog vi vidare till en massa affärer och kikade. Sen gick vi upp till "UM" och ni får inte veta vad vi gjorde där ;) Sen drog vi oss hemmåt. Nu har jag pratat med älsklingen usch vad känslig jag var idag :S Saknar honom sekunder efter han gått ut ifrån dörren. Men jag hoppas jag kan vara stark och hålla humöret uppe, han kommer juh på Torsdag<3 Nu ska jag packa sen ska jag på step up med Mathilda och Chrisine ringde precis och sa att hon skulle dit också, kuul! :D Synd nog är Jozze sjuk så hon kunde inte följa, men vi tar igen det på Fredag istället:)

Hörs sen pussss&kraaaam


God morgon!

Nu sitter jag i skolan precis haft teckenspråk. Härlig grupp måste jag säga! Ursäkta dålig uppdatering i helgen, haft lite fullt upp med att vara med min pojke :D Som nu har åkt hem :( Men det ska jag inte gråta för, han kommer juh tillbaka på Torsdag. Men jag måste juh erkänna att jag saknar honom nå så grymt direkt jag har gått ifrån honom. Idag blir det nog bara att ta det lungt hinner med 13.00 bussen hem skönt.

Hörs sen pusss&kram

Lördag

Ligger i soffan och myser lite med älsklinge, Joel är här med oss också:) Just nu sitter ligger dom och tittar på tv. Igår vart det en tidig kväll somnade innan klockan 22 även fast Marcus spelade musik, aldrig att jag skulle kunna somna så tidigt utan honom. Imorse vakande vi runt 9 men vi låg och myste hur länge som helst :) Idag hamnade vi uppe på lantbruks skolan här i Rättvik var öppet hur så har fått tittat på en massa djur. Nu väntar vi på att potatisen ska bli klar så att vi kan börja steka den. Och till kvällen blir det Marcus goda äppelkaka och mys :)

Pusss&kraam

Fredag :)

Sitter i skolam just nu precis varit och käkat lite lunch som var torr potatis, någon konstig sås och kassler gick då ner i alla fall eftersom jag var så pass hungrig!
Morgonen började precis inte på topp, hade inte en aning om vad jag skulle ha på mig! Fick panik drog ut hela gaderoben tills sist vad klockan alldeles för mycket så det var bara att dra på sig något. Det vart:
- Jenas leggins
- svart linne
- kortarmed bolero silvrig
- bruna klack skor
Det var inte det värsta med morgonen precis när jag ska gå ut så ser jag att det spå regnar, och det är inte på småttvis! Klockan var alldelles för mycket jag fick springa ner och hämta ett paraply och sedan cykla iväg. Jag hinner inte komma långt innan det viker sig åt fel håll men lyckades fixa till det. Det hända om och om igen, så när jag kom ner till bussen kan jag inte säga annat än att jag var dyng sur! Usch vilken morgon. När jag kom till skolan vart det teckenspråk som var riktigt roligt jag och Danne var väl lite segare än alla ändra men va fan vi var juh duktiga ändå;)  Innan lunch hade vi samhäll var helt okej jobbade i grupp skulle hitta på en fråga ställa till klassen och sen redovisa för klassen på ett diagram. Nu har vi bara svensak klar sen är dagen slut. Och det är Fredag och det betyder att Marcus kommer hem :D Åhhh vad jag längtar bara några timmar kvar nu!
I helgen blir det nog bara att ta det lugnt så har jag lovat Marcus att vi sak skruva lite bil också.

Pussss&kraaaam

Lycklig :)

Hann inte skriva någonting igår för tt jag varit så inne i min bok världens bästa alltså går bara inet att sluta läsa den. För er som inte läst den så rekomenderar jag verkligen den, "Räcker det i fall att jag älskar dig?"
Idag hade jag bara en lektion som var matte som jag och Nicole verkligen inte hade någon lust med! Vi satte mest och latade men det måste man väl få göra ibland?;) Efter vi hade käkat så drog vi vidare till Borlänge köpte en kalender, 3 små söta överstryknings pennor och så vart det en tröja också.
Och jag är världens lyckligaste, för min älskling kommer hem imogron! Håller på längtar ihjäl mig :D
Pusss&kram

Hej hopp :)

Sitter i det så kallade "greenroom i skolan nu igen. Precis haft svenska lektion, började att läsa jag lånade boken "Räcker det i fall att jag älskar dig?". Den verkar super bra! Så nu har vi lång rast eftersom engelskan är inställd hela veckan. Gympa lektion och nästa och den börjar inte fören 11.40, känns lite jobbigt. Men det betyder att vi bara har en lektion imorgon och det är matte, så efter det drar jag och Nicole till Borlänge en sväng :D
En dag närmare tills älsklingen kommer hem, wiie :D
Nu ska jag vara lite social.
Pusss&kram:)

Hejsan bloggläsare!

Nu var man mätt och belåten igen! Idag vart det mos och fisk till middag, mums!
Imorse var det en grymt seg morgon vet inte hur många gånger jag snoozade. Länge sen jag var så trött! Men till sist kom jag upp, gjorde det vanliga jag gör varje morgon. Åkte med mamma ner till bussen träffade på Jozze åkte till skolan som vanligt;) Seg hela dagen typ. 14.10 slutade vi äntligen matte lektionen. Jag gick vidare till bokaffären för att köppa en kalender men fanns ingen som dög för mig. Så kom bara ut därifrån med 2 pennor och lite stift alltid något. Gick ner till tåget satte och pratade med Jocke lite. När jag kom till Rättvik gick jag till konsum och frågade om APU plats och jag fick där, skönt! Så ska vara där i 3 veckor i oktober. Sen har jag bara settat och latat framför datron och pratat med min älskling<3. Har faktiskt läst lite läxa till och med, stolt!
Ska snart ner och handla med mamma.

Jag saknar min älskling så att det gör ont!
Jag älskar dig hjärtat<3

Ha det bra så länge.
Puss&kram


Hallå där;)

Just nu sitter jag i det så kallade "greenroom" hat mat rast precis ätit en jätte stor macka, mums :) Var äcklig mat i matsalen såklart, blodpudding och potatisbullar. Har haft en jätte länge lektion idag som höll på från 8.00-11.00. Började på något som kallas trender.Nej nu lär jag dra mig, ska ha småföretagande, sen har jag matte hatar det! Men men det får gå;)
Skriver jag jag kommer hem. PUssss&kram

RSS 2.0